Aparate de spalat Karcher
stationare

INFORMATII 0758 025 025

Aparate de spalat cu presiune Karcher stationare

CleanKasa va ofera curatitoare cu presiune si aparate de spalat cu presiune Karcher stationare, profesionale si industriale, la cele mai bune preturi.

Aparatele de curatat cu inalta presiune stationare cu lancii de la Karcher sunt potrivite acolo unde trebuie curatat si dezinfectat in acelasi timp dar fara a ocupa spatiu mult.
Pentru a asigura siguranta personalului presiunea este echilibrata automat. Jetul de inalta presiune dozeaza corect agentii de curatare, mentionand in acelasi timp costuri de operare scazute.
Aceste aparate de spalat cu presiune indeplinesc cele mai inalte standarde de eficienta, calitate si durabilitate.
Timpii redusi de echipare, depozitarea cu economie de spatiu in incaperi alaturate si configurarea individuala a posturilor de curatare sunt principalele avantaje ale seriei aparatelor stationare.

Aparate de spalat cu presiune Karcher
cu lancii

HDC Classic

Aparate de spalat cu presiune Karcher
cu lancii

HDC Standard

Aparate de spalat cu presiune Karcher
cu lancii

HDC Advanced

CleanKasa va ofera aparate de spalat cu presiune si curatitoare cu presiune profesionale si industriale Karcher stationare cu lancii la cele mai mici preturi.

Gama de aparate de spalat cu presiune Karcher stationare cu apa rece cu lancii cuprinde: aparat de spalat cu presiune Karcher HDC Classic, aparat de spalat cu presiune Karcher HDC Standard si aparat de spalat cu presiune Karcher HDC Advanced.

Instalatiile stationare de curatat cu inalta presiune de la Karcher sunt ideale acolo unde trebuie curatat si dezinfectat in mod regulat: pentru vehicole si aparate precum si in domeniul alimentar si cel igienic, fiind printre cele mai eficiente statie de spalare cu apa sub presiune.

Alege dintre producatorii de aparate de spalat cu presiune si curatitoare cu presiune.

Contact Telefonic