Aparate de spalat
Karcher

INFORMATII 0758 025 025

Aparate de spalat cu presiune Karcher

CleanKasa va ofera curatitoare cu presiune si aparate de spalat cu presiune Karcher profesionale si industriale la cele mai bune preturi.

Karcher este lider mondial in curatarea cu inalta presiune si ofera o gama selectionata de produse ce opereaza cu apa rece sau calda, alimentate cu curent electric sau motoare cu combustie interna, mobile sau stationare. Aparatele de curatat cu inalta presiune Karcher indeplinesc cele mai inalte cerinte si pot fi utilizate in diferite domenii.
In agricultura, in ateliere, industrie sau transport - unde zilnic se curata suprafete mari, Karcher este solutia ideala.
Inovatia tehnologica constanta a facut posibila marirea performantei si scaderea consumului, o durata de utilizare mai mare si un timp mai scurt pentru curatare.

Aparate de spalat cu presiune Karcher cu incalzire

Aparate de spalat cu presiune Karcher cu incalzire sunt aparatele performante si robuste, convingatoare datorita manevrabilitatii si a usurintei cu care pot fi transportate. Toate echipamentele imbina tehnica inovativa cu comfort de manuire si mobilitate.

Aparate de spalat cu presiune Karcher fara incalzire

Aparatele de spalat cu presiune Karcher fara incalzire asigura curatarea zilnica a echipamentelor, vehiculelor si a cladirilor cu presiune si debit mare. Aceste aparate sunt ideale pentru suprafete mari si pot curata chiar si mizeria intarita.

Aparate de spalat cu presiune Karcher stationare

Aparatele de curatat cu presiune stationare de la Karcher sunt potrivite acolo unde trebuie curatat si dezinfectat in acelasi timp dar fara a ocupa spatiu mult. Acestea indeplinesc cele mai inalte standarde de eficienta, calitate si durabilitate.

CleanKasa va ofera aparate de spalat cu presiune profesionale si industriale Karcher la cele mai mici preturi.

Gama de curatitoare cu presiune si aparate de spalat cu presiune Karcher cuprinde: aparate de spalat cu presiune Karcher cu incalzire, aparate de spalat cu presiune Karcher fara incalzire si aparate de spalat cu presiune Karcher stationare.

Pentru a raspunde oricarei solicitari aparatele de spalat cu presiune Karcher sunt usoare, performante, usor de transportat si ofera accesilbilitate in cele mai dificile locuri.

Aparatele de curatat cu inalta presiune Karcher raspund celor mai inalte asteptari si pot fi utilizate cu incredere in orice domeniu.

Alege dintre producatorii de aparate de spalat cu presiune si curatitoare cu presiune.

Contact Telefonic