Masina monodisc
Bohman SB 25 PRO

INFORMATII 0758 025 025

Masini monodisc Bohman - Monodisc Bohman SB 25 PRO!

Masina monodisc Bohman SB 25 PRO profesionala

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru monodisc Bohman SB 25 PRO profesional echipat cu bazin 12l, perie/pad de 430mm si motor puternic cu inductie de 1850W, masina ce are o forta de apasare pe pardoseala de 57 kg.

Masina monodisc Bohman SB 25 PRO este un monodisc profesional proiectat pentru curatarea si restuararea tuturor pardoselilor din lemn, ciment, piatra naturala. Este ideal pentru spalat, decapat, lustruit, slefuit pardoseli din lemn, sape de ciment, piatra naturala, granit, gresie, marmura, pavele, parchet, mocheta, covoare. Prezinta protectie dubla impotriva pornirilor accidentale si produce un nivel redus de zgomot.

Acest monodisc profesional Bohman SB 25 PRO are un front de lucru de 43 cm si este echipat cu motor puternic cu inductie de putere 1850W si turatie 175 rpm. Greutatea de 59 kg si transmisia prin intermediul unei cutii de viteze cu angrenaj planetar, permite utilizarea acestuia atat pentru curatarea pardoselilor cat si pentru restaurarea acestora. Manerul este de ultima generatie, ergonomic, confortabil, fabricat din plastic foarte rezistent si are incorporat toate butoanele necesare utilizarii monodiscului.

Caracteristici monoperie Bohman SB 25 PRO:

- set complet de accesorii disponibil (rezervor detergent, perii, suport pad);
- maner ergonomic;
- rezervor solutie 12 l;
- motor puternic de 1850 W;
- diametru perie / pad 430 mm;
- greutate 59 kg;
- viteza rotatie perie / pad 175 rpm;
- transmisia se face prin intermediul unei cutii de viteze;
- protectie dubla impotriva pornirii accidentale;

Pe langa varietatea mare de monodiscuri oferite va punem la dispozitie, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masini monodisc profesionale de curatat pardoseli Bohman.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

TIP MONODISCBohman SB 25 PRO
Volt/frecvenţă (V/Hz)230/50
Putere motor (W)1850
Lungime cablu (m)12
Diametru perie/pad (mm)430
Viteză perie/pad (RPM)175
Nivel de zgomot (dbA)56
Tip Transmisiecutie viteze
Dimensiuni (mm)1200 x 560 x 450
Greutate (kg)59

 

Brosura masina monoperie Bohman SB 25 PRO - Descarca

- perie 17"
- disc suport pad 17''
- rezervor detergent 12 litri

CleanKasa va ofera masini monodisc si monodiscuri Bohman profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini monodisc Bohman standard cuprinde: monodiscuri Bohman CT 13, monodiscuri Bohman CT 17, monodiscuri Bohman SB 15, monodiscuri Bohman SB 20 si monodiscuri Bohman SB 25 PRO.

Gama de masini monodisc Bohman din gama Easy cuprinde: monodiscuri Bohman Easy 15, monodisuric Bohman Easy 15 si monodiscuri Bohman ORBITAL.

Durata lunga de viata, transmisia prin intermediul unei cutii de viteze, calitatea materialelor si motorul puternic fac acest monodisc profesional Bohman alegerea perfecta pentru curatat, frecat si lustruit podele, asigurand rezultate excelente.

Alege dintre producatorii de monodiscuri si masini monodisc profesionale

Contact Telefonic