Masina monodisc
Bohman Easy 20

INFORMATII 0758 025 025

Masini monodisc Bohman - Monodisc Bohman Easy 20!

Masina monodisc Bohman Easy 20 profesionala

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina monodisc Bohman Easy 20 profesionala bazata pe o noua tehnologie, echipata cu roti mari, bazin 12l, perie/pad de 17" si motor puternic de 1500W.

Masinile din gama Bohman Easy sunt monodiscuri de ultima generatie, cu roti mari, care ating pardoseala fiind foarte usor de folosit de catre operator. Noua tehnologie brevetata se adapteaza la toate suprafetele si permite operatorului sa lucreze pe podele neregulate.

Masina monodisc Bohman Easy 20 este un monodisc profesional care ofera rezultate excelente pentru toate aplicatiile de curatare si polisare a pardoselilor. Datorita tehnologiei brevetate si a structurii masinii, monodiscul Bohman Easy este perfect echilibrat, se utilizeaza pe rotile mari fiind stabil si usor de utilizat.

Acest monodisc profesional Bohman Easy 20 se remarca prin rotile mari, frontul de lucru de 43 cm si motorul puternic de 1500W cu turatie 150 rpm fiind potrivit pentru a curata rapid si bine toate tipurile de pardoseli. Tehnologia noastra brevetata asigura o operare usoara si o manevrabilitate excelenta si nu oboseste operatorul chiar si in timpul utilizarilor indelungate. Monodiscul poate fi utilizat chiar si de operatori neexperimentati.

Caracteristici monoperie Bohman Easy 20:

- set complet de accesorii disponibil (rezervor detergent, perii, suport pad);
- maner ergonomic;
- roti mari;
- rezervor solutie 12 l;
- motor puternic de 1500 W;
- diametru perie / pad 430 mm;
- viteza rotatie perie / pad 150 rpm;
- transmisia se face prin intermediul unei cutii de viteze;
- protectie dubla impotriva pornirii accidentale;

Pe langa varietatea mare de monodiscuri oferite va punem la dispozitie, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masini monodisc profesionale de curatat pardoseli Bohman.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

TIP MONODISCBohman Easy 20
Volt/frecvenţă (V/Hz)230/50
Putere motor (W)1500
Lungime cablu (m)12
Diametru perie/pad (mm)430
Viteză perie/pad (RPM)150
Nivel de zgomot (dbA)54
Tip Transmisiecutie viteze
Dimensiuni (mm)1280 x 690 x 460
Greutate (kg)76

 

Brosura masina monoperie Bohman Easy 20 - Descarca

- perie 17"
- disc suport pad 17''
- rezervor detergent 12 litri

CleanKasa va ofera masini monodisc si monodiscuri Bohman profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini monodisc Bohman standard cuprinde: monodiscuri Bohman CT 13, monodiscuri Bohman CT 17, monodiscuri Bohman SB 15, monodiscuri Bohman SB 20 si monodiscuri Bohman SB 25 PRO.

Gama de masini monodisc Bohman din gama Easy cuprinde: monodiscuri Bohman Easy 15, monodisuric Bohman Easy 15 si monodiscuri Bohman ORBITAL.

Durata lunga de viata, transmisia prin intermediul unei cutii de viteze, calitatea materialelor si motorul puternic fac acest monodisc profesional Bohman alegerea perfecta pentru curatat, frecat si lustruit podele, asigurand rezultate excelente.

Alege dintre producatorii de monodiscuri si masini monodisc profesionale

Contact Telefonic