Masini monodisc
Bohman

INFORMATII 0758 025 025

Monodisc profesional Bohman. Masini monodisc Bohman!

CleanKasa va ofera monodisc profesional Bohman si masini monodisc Bohman profesionale si industriale la cele mai bune preturi.

Pentru curatarea covoarelor, pardoselilor si a suprafetelor dure, va oferim o gama larga de masini monodisc Bohman profesionale, economice, multifunctionale si fabricate din materiale robuste de inalta calitate, echipamente indispensabile pentru curatenie. Durata lunga de viata, transmisia prin intermediul unei cutii de viteze, calitatea materialelor si motorul puternic fac acest monodisc profesional Bohman alegerea perfecta pentru curatat, frecat si lustruit podele, asigurand rezultate excelente.

Pe langa monodiscurile standard cu motoare puternice de pana la 1850W, gama de masini monodisc Bohman fabricate in Cehia, cuprinde monodiscurile Easy si cele orbitale de mare viteza pentru spalare prin oscilatii la frecventa ridicata. In plus, aceste monodiscuri Bohman Easy si cele roto-orbitale se adapteaza cu usurinta pe toate suprafetele si permite utilizarea inclusiv pe suprafete denivelate, reducand astfel efortul operatorului.

Pentru alegerea celei mai potrivite solutii, detalii sau comenzi, va rugam sa ne contactati accesand pagina de Contact.

Masini monodisc Bohman - curatat si restaurat pardoseli

Monodisc Bohman 13"

CT 13

Monodisc Bohman 17"

CT 17

Monodisc Bohman 17"

SB 15

Monodisc Bohman 17"

SB 20

Monodisc Bohman 17"

SB 25 PRO

Masini monodisc Bohman - Easy si Orbital

Monodisc Bohman 17"

EASY 15

Monodisc Bohman 17"

EASY 20

Monodisc Bohman 17"

ORBITAL

CleanKasa va ofera masini monodisc si monodiscuri Bohman profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini monodisc si monodiscuri Bohman standard cuprinde: monodisc Bohman CT 13, monodisc Bohman CT 17, monodisc Bohman SB 15, monodisc Bohman SB 15 si monodisc Bohman SB 25 PRO.

Gama de masini monodisc si monodiscuri Bohman din gama Easy cuprinde: monodisc Bohman Easy 15, monodisc Bohman Easy 15 si monodisc Bohman ORBITAL.

Durata lunga de viata, transmisia prin intermediul unei cutii de viteze, calitatea materialelor si motorul puternic fac acest monodisc profesional Bohman alegerea perfecta pentru curatat, frecat si lustruit podele, asigurand rezultate excelente.

Alege dintre producatorii de monodiscuri si masini monodisc profesionale

Contact Telefonic