Masina monodisc
Bohman Orbital

INFORMATII 0758 025 025

Masini monodisc Bohman - Monodisc Bohman Easy Orbital!

Masina monodisc Bohman Easy Orbital profesionala

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina monodisc Bohman Easy Orbital profesionala bazata pe o noua tehnologie ce functioneaza in miscare rotativa-orbitala care creeaza vibratii consistente.

Aceste vibratii asigura curatarea eficienta deoarece permit contactul complet si pe termen lung al discului de curatare cu podeaua. Spre deosebire de o masina monodisc conventionala, Easy Orbital nu este doar stabila, ci foarte usor de utilizat. Stabilitatea sa este asigurata de vibratiile sale constante.

Masina monodisc Bohman Easy Orbital este un monodisc profesional care curata podeaua cu vibratii de contact direct pe suprafata de curatat. Aceste vibratii asigura o indepartare mai usoara, mai eficienta si mai rapida a resturilor de pe podea. Easy Orbital nu se misca ca o masina standard si, prin urmare, este posibil sa se aplice o presiune constanta pe o anumita suprafata de spalare. Tehnologia orbitala permite ca discul de curatare sa adere complet la podea.

Pe langa tehnologia orbital, acest monodisc profesional Bohman Easy Orbital se remarca prin frontul de lucru de 43 cm si motorul puternic de 1100W cu turatie 175 rpm fiind potrivit pentru a curata rapid si bine toate tipurile de pardoseli. Datorita frecventei ridicate a oscilatiilor, aceasta ofera o stabilitate excelenta a stabilitatii si nu antreneaza operatorul chiar si in timpul modificarilor lungi datorita manevrabilitatii usoare. Astfel, poate fi folosit si de operatori neexperimentati. Miscarea orbitala va permite sa curatati mai uniform, deoarece solutia de curatare se afla in interiorul zonei de curatare.

Caracteristici monoperie Bohman Easy Orbital:

- set complet de accesorii disponibil (rezervor detergent, perii, suport pad);
- maner ergonomic;
- sistem orbital de curatare;
- rezervor solutie 12 l;
- motor puternic de 1100 W;
- diametru perie / pad 430 mm;
- viteza rotatie perie / pad 175 rpm;
- transmisia se face prin intermediul unei cutii de viteze;
- protectie dubla impotriva pornirii accidentale;

Pe langa varietatea mare de monodiscuri oferite va punem la dispozitie, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masini monodisc profesionale de curatat pardoseli Bohman.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

TIP MONODISCBohman Easy Orbital
Volt/frecvenţă (V/Hz)230/50
Putere motor (W)1100
Lungime cablu (m)12
Diametru perie/pad (mm)430
Viteză perie/pad (RPM)175
Nivel de zgomot (dbA)56
Tip Transmisiecutie viteze
Dimensiuni (mm)1280 x 690 x 460
Greutate (kg)54

 

Brosura masina monoperie Bohman Easy Orbital - Descarca

- perie 17"
- disc suport pad 17''
- rezervor detergent 12 litri

CleanKasa va ofera masini monodisc si monodiscuri Bohman profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini monodisc Bohman standard cuprinde: monodiscuri Bohman CT 13, monodiscuri Bohman CT 17, monodiscuri Bohman SB 15, monodiscuri Bohman SB 20 si monodiscuri Bohman SB 25 PRO.

Gama de masini monodisc Bohman din gama Easy cuprinde: monodiscuri Bohman Easy 15, monodisuric Bohman Easy 15 si monodiscuri Bohman ORBITAL.

Durata lunga de viata, transmisia prin intermediul unei cutii de viteze, calitatea materialelor si motorul puternic fac acest monodisc profesional Bohman alegerea perfecta pentru curatat, frecat si lustruit podele, asigurand rezultate excelente.

Alege dintre producatorii de monodiscuri si masini monodisc profesionale

Contact Telefonic