Masina frecat aspirat
Karcher BR 55/40

INFORMATII 0758 025 025

Masini spalat aspirat pardoseli Karcher

Masina de frecat aspirat Karcher BR 55/40 RS Bp Pack

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina de frecat aspirat Karcher BR 55/40 RS Bp Pack step on.

Masinile profesionale de frecat aspirat Karcher BR 55/40 RS Bp Pack step on, cu o latime de lucru 51 cm si capacitatea rezervoarelor de 40 l, combina manevrabilitatea masinilor walk-behind cu viteza celor cu post de conducere.
Masina de frecat aspirat Karcher BR 55/40 RS Bp Pack este ideala pentru supermarket-uri, cladiri publlice, unitati spitalicesti si firme de curatenie. Raza de rotire extrem de redusa permite curatarea completa chiar si a spatiilor neuniforme si mici. Design-ul compact si performantele exceptionale vorbesc de la sine. Accesoriu cu muchie din cauciuc pivotant exceptional. Accesoriul cu muchie din cauciuc se roteste in jurul platformei periei pentru preluarea integrala a apei, chiar si la cele mai mici unghiuri derotire. Gratie modului eco ajustabil, intretinerea cu consum redus de energie si resurse este posibila, cu rezultate de curatare excelente. Aspectele ecologice se imbina cu performantele de curatare. Capacul din spate poate fi indepartat complet pentru acces facil la compartimentul bateriei si pentru incarcare.
Avantaje masina de frecat aspirat Karcher BR 55/40 RS Bp Pack:
- Dimensiuni compacte: campul vizual incepe de la 30 cm in fata aparatului. Pentru curatare cu vizibilitate perfecta.
- Cu funcţie de măturare: murdaria grosiera este preluata de 2 role contra-rotative si colectata in recipientul de gunoi.
- Posibilitate de umplere automata: conectare usoara la sursa de alimentarea cu apa. Alimentarea cu apa se opreste automat cand recipientul este plin.
Pe langa varietatea mare de masini de spalat pardoseli oferite va punem la dispozitie, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masini de frecat aspirat Karcher.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Latime lucru perii (mm): 550
Latime de lucru aspirare (mm): 716
Rezervor apa curata /reciclata (l): 40 / 40
Capacitate maxima de suprafata (m²/h): 2350
Viteza periilor rpm: 1200
Presiunea de contact a periilor (g/cm²): 300 - 315
Tensiunea bateriei (V): 36
Capacitatea bateriei (Ah): 76
Capacitate de preluare (W): Max. 1480
Greutate (kg): 216
Dimensiuni (L x l x H) (mm): 1130 x 705 x 1543

Perii valţ
Bara de aspiratie, cotita
Mecanism de tractiune
Baterie si incarcator inclus pe aparat
Sistem automat de oprire a apei
Tipul bateriei, fara intretinere
Functie de maturare
Sistem cu doua rezervoare

CleanKasa va ofera masini de frecat si aspirat Karcher profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini de frecat si aspirat pardoseli Karcher cu post de conducere cuprinde: masina frecat aspirat Karcher B 250 R Config, masina frecat aspirat Karcher B 150 R, masina frecat aspirat Karcher B 150 R Adv + D90 si masina frecat aspirat Karcher B 90 R Adv Dose Bp Pack.
Gama de masini de frecat si aspirat pardoseli Karcher conduse manual cuprinde: masina frecat aspirat Karcher B 80 W, masina frecat aspirat Karcher B 80 W BP, masina frecat aspirat Karcher B 60 W, masina frecat aspirat Karcher B 60 W BP, masina frecat aspirat Karcher B 40 W DOSE si masina frecat aspirat Karcher B 40 W Dose Roller brush.
Gama de masini de frecat si aspirat pardoseli Karcher step-on cuprinde: masina frecat aspirat Karcher BR 55/40 RS Bp Pack si masina frecat aspirat Karcher BD 50/40 RS Bp Pack.
Gama de masini de frecat si aspirat pardoseli Karcher compacte cuprinde: masina frecat aspirat Karcher BD 40/25 C Bp Pack, masina frecat aspirat Karcher BR 40/25 C Bp Pack, masina frecat aspirat Karcher BD 40/25 C Ep si masina frecat aspirat Karcher BR 40/25 C Ep.

Alege dintre producatorii de masini spalat aspirat pardoseli

Contact Telefonic