Masina frecat aspirat
Karcher BD 50/40

INFORMATII 0758 025 025

Masini spalat aspirat pardoseli Karcher

Masina de frecat aspirat Karcher BD 50/40 RS Bp Pack

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina de frecat aspirat Karcher BD 50/40 RS Bp Pack step on.

Masinile profesionale de frecat aspirat Karcher BD 50/40 RS Bp Pack step on, cu o latime de lucru 51 cm si capacitatea rezervoarelor de 40 l, combina manevrabilitatea masinilor walk-behind cu viteza celor cu post de conducere.
Masina de frecat aspirat Karcher BD 50/40 RS Bp Pack este ideala pentru supermarket-uri, cladiri publlice, unitati spitalicesti si firme de curatenie. Raza de rotire extrem de redusa permite curatarea completa chiar si a spatiilor neuniforme si mici. Design-ul compact si performantele exceptionale vorbesc de la sine. Accesoriu cu muchie din cauciuc pivotant exceptional. Accesoriul cu muchie din cauciuc se roteste in jurul platformei periei pentru preluarea integrala a apei, chiar si la cele mai mici unghiuri de rotire. Gratie modului eco ajustabil, intretinerea cu consum redus de energie si resurse este posibila, cu rezultate de curatare excelente. Aspectele ecologice se imbina cu performantele de curatare. Capacul din spate poate fi indepartat complet pentru acces facil la compartimentul bateriei si pentru incarcare.
Avantaje masina de frecat aspirat Karcher BD 50/40 RS Bp Pack:
- Posibilitate de umplere automata: masina este racordata la reteaua de apa. Alimentarea cu apa este oprita automat in momentul in care masina este complet umpluta.
- Schimbare usoara: Lamelele de aspirare si peria pot fi schimbate fara scule.
- Principiu rotativ unic al grinzii de aspirare: Admisie de 100% a apei in fiecare colt.
Pe langa varietatea mare de masini de spalat pardoseli oferite va punem la dispozitie, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masini de frecat aspirat Karcher.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Latime lucru perii (mm): 508
Latime de lucru aspirare (mm): 691
Rezervor apa curata /reciclata (l): 40 / 40
Capacitate maxima de suprafata (m²/h): 2200
Viteza periilor rpm: 180
Presiunea de contact a periilor g/cm²: 20
Tensiunea bateriei (V): 36
Capacitatea bateriei (Ah): 76
Capacitate de preluare (W): Max. 1080
Greutate (kg): 200
Dimensiuni (L x l x H) (mm): 1130 x 680 x 1543
Nivelul presiunii acustice (dB(A)): 66,9

Perie disc
Bara de aspiratie, cotita
Mecanism de tractiune
Baterie si incarcator inclus pe aparat
Sistem automat de oprire a apei
Tipul bateriei, fara intretinere
Supapa magnetica
Sistem cu doua rezervoare

CleanKasa va ofera masini de frecat si aspirat Karcher profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini de frecat si aspirat pardoseli Karcher cu post de conducere cuprinde: masina frecat aspirat Karcher B 250 R Config, masina frecat aspirat Karcher B 150 R, masina frecat aspirat Karcher B 150 R Adv + D90 si masina frecat aspirat Karcher B 90 R Adv Dose Bp Pack.
Gama de masini de frecat si aspirat pardoseli Karcher conduse manual cuprinde: masina frecat aspirat Karcher B 80 W, masina frecat aspirat Karcher B 80 W BP, masina frecat aspirat Karcher B 60 W, masina frecat aspirat Karcher B 60 W BP, masina frecat aspirat Karcher B 40 W DOSE si masina frecat aspirat Karcher B 40 W Dose Roller brush.
Gama de masini de frecat si aspirat pardoseli Karcher step-on cuprinde: masina frecat aspirat Karcher BR 55/40 RS Bp Pack si masina frecat aspirat Karcher BD 50/40 RS Bp Pack.
Gama de masini de frecat si aspirat pardoseli Karcher compacte cuprinde: masina frecat aspirat Karcher BD 40/25 C Bp Pack, masina frecat aspirat Karcher BR 40/25 C Bp Pack, masina frecat aspirat Karcher BD 40/25 C Ep si masina frecat aspirat Karcher BR 40/25 C Ep.

Alege dintre producatorii de masini spalat aspirat pardoseli

Contact Telefonic