Masina frecat aspirat
Karcher B 60 W

INFORMATII 0758 025 025

Masini spalat aspirat pardoseli Karcher

Masina de frecat aspirat Karcher B 60 W

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina de frecat aspirat Karcher B 60 W condusa manual.

Masinile profesionale de frecat aspirat Karcher B 60 W conduse manual, cu sistem de tractiune, sunt ideale pentru suprafete de 1.000-2.500 m².
Masina de frecat-aspirat B 60 W Bp condusa manual este dotata cu cap perie si perii disc, presiune de contact perie reglabila, latime de lucru 65 cm, baterie fara intretinere (24 V, 180 Ah), sistem de tractiune ajustabil (fata/spate) si sistem cheie KIK pentru protejarea contra functionarii necorespunzatoare. Functie suplimentara: modul eco prelungeste durata de viata a bateriei, sistem de clatire a rezervorului pentru curatarea automata a rezervorului de apa murdar, functie de umplere automata pentru umplerea comoda a rezervorului de apa, precum si sistem de dozare a agentului de curatare DOSE pentru dozarea direct din rezervorul cu agent de curatare. Masina este disponibila cu echipare si functii diferite, de ex., diferite baterii, versiuni de cabluri, fara tractiune sau cu o latime de lucru de 55 cm.
Avantaje masina de frecat aspirat Karcher B 60 W:
- 4 tipuri de baterii din care puteti alege: fara intretinere 105 Ah (C5), fara intretinere 170 Ah (C5) cu tehnologie fleece, fara intretinere sau cu intretinere redusa 180 Ah (C5). Disponibil si in versiune cu alimentare de la priza.
- Umplere automata: umplerea rezervorului cu apa proaspata, pentru economie de timp
- Cap de perie cu tehnica de disc: Sunt disponibile latimi de lucru diferite, de la 51 la 65 cm. Inlocuirea rapida a periei in cateva secunde: deblocarea periei prin intermediul unei pedale de picior, blocarea prin coborarea masinii sau prinderea manuala.
- Presiune de contact ajustabila a periei: Presiunea de contact poate fi reglata in 5 niveluri diferite.
Pe langa varietatea mare de masini de spalat pardoseli oferite va punem la dispozitie, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masini de frecat aspirat Karcher.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Latime de lucru aspirare (mm): 850
Rezervor apa curata /reciclata (l): 60 / 60
Capacitate maxima de suprafata (m²/h): 2600
Viteza periilor rpm: 180
Presiunea de contact a periilor (g/cm²): 26
Frecventa (Hz): 50 - 60
Tensiune (V): 100 - 240
Capacitate de preluare (W): Max. 2100
Greutate (kg): 113
Dimensiuni (L x l x H) (mm): 1520 x 746 x 1147
Tensiunea bateriei (V): 24
Capacitatea bateriei (Ah): 180

Perie disc
Tipul bateriei, fara intretinere
Tip de constructie rezervor - in - rezervor
Motor tractiune, 300 W

CleanKasa va ofera masini de frecat si aspirat Karcher profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini de frecat si aspirat pardoseli Karcher cu post de conducere cuprinde: masina frecat aspirat Karcher B 250 R Config, masina frecat aspirat Karcher B 150 R, masina frecat aspirat Karcher B 150 R Adv + D90 si masina frecat aspirat Karcher B 90 R Adv Dose Bp Pack.
Gama de masini de frecat si aspirat pardoseli Karcher conduse manual cuprinde: masina frecat aspirat Karcher B 80 W, masina frecat aspirat Karcher B 80 W BP, masina frecat aspirat Karcher B 60 W, masina frecat aspirat Karcher B 60 W BP, masina frecat aspirat Karcher B 40 W DOSE si masina frecat aspirat Karcher B 40 W Dose Roller brush.
Gama de masini de frecat si aspirat pardoseli Karcher step-on cuprinde: masina frecat aspirat Karcher BR 55/40 RS Bp Pack si masina frecat aspirat Karcher BD 50/40 RS Bp Pack.
Gama de masini de frecat si aspirat pardoseli Karcher compacte cuprinde: masina frecat aspirat Karcher BD 40/25 C Bp Pack, masina frecat aspirat Karcher BR 40/25 C Bp Pack, masina frecat aspirat Karcher BD 40/25 C Ep si masina frecat aspirat Karcher BR 40/25 C Ep.

Alege dintre producatorii de masini spalat aspirat pardoseli

Contact Telefonic