Masina frecat aspirat
Karcher B 90 R

INFORMATII 0758 025 025

Masini spalat aspirat pardoseli Karcher

Masina de frecat aspirat Karcher B 90 R Adv Dose Bp Pack

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina de frecat aspirat Karcher B 90 R Adv Dose Bp Pack cu om la bord.

Masinile profesionale de frecat aspirat Karcher B 90 R Adv Dose Bp Pack cu post de conducere sunt angrenate cu baterii, sunt compacte, flexibile, au o capacitate marita a rezervorului si latimi de lucru diferite (55-75 cm) si sunt echipate cu FACT.
Masina de frecat/aspirat configurabila Karcher B 90 R Adv Dose Bp Pack cu post de conducere este angrenata cu baterii, ce nu necesita intretinere si cu incarcator on-board este echipata cu sistemul de dozare DOSE pentru un consum redus de detergent. Dozarea exacta se poate face intre 0,5 si 3% (in trepte de cate 0,5%). Masina mai ofera si Flexible Application Control Technology (FACT) pentru reglarea optima a vitezei periilor. Mecanismul de angrenare a periilor este in stea pentru o durata de viata indelungata a periilor. Compacta pentru depozitare facila, incarcare si transport simplu.
Avantaje masina de frecat aspirat Karcher B 90 R Adv Dose Bp Pack:
- Extrem de usor de manevrat: Prin constructia foarte scurta si ingusta , masina este foarte agila si usor de manevrat chiar si la un volumul mare de apa.
- Operare simpla: Functiile de baza sunt controlate simplu prin comutatorul EASY.
- Incarcator integrat: incarcatorul tot timpul integrat - poate fi incarcat peste tot - utilizare flexibila - pentru o durata lunga de viata a bateriilor.
- Indicator nivel de apa proaspata: Pentru controlul permanent al nivelului apei proaspete in timpul utilizarii.
Pe langa varietatea mare de masini de spalat pardoseli oferite va punem la dispozitie, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masini de frecat aspirat Karcher.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Latime lucru perii (mm): 550
Latime de lucru aspirare (mm): 850
Rezervor apa curata /reciclata (l): 90 / 90
Performanta teoretica pe suprafata (m²/h): 4500
Viteza periilor: -
Presiunea de contact a periilor: -
Tensiunea bateriei (V): 24
Capacitatea bateriei (Ah): 170
Capacitate de preluare: -
Recipient murdarie (cm³): 7
Greutate (kg): 275
Dimensiuni (L x l x H) (mm): 1450 x 800 x 1200
Nivelul presiunii acustice (dB(A)): 69

Mecanism de tractiune
Baterie si incarcator inclus pe aparat
Sistem automat de oprire a apei
Tipul bateriei, fara intretinere
Baterie si incarcator inclus
Incarcator
DOSE
Sistem cu doua rezervoare

CleanKasa va ofera masini de frecat si aspirat Karcher profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini de frecat si aspirat pardoseli Karcher cu post de conducere cuprinde: masina frecat aspirat Karcher B 250 R Config, masina frecat aspirat Karcher B 150 R, masina frecat aspirat Karcher B 150 R Adv + D90 si masina frecat aspirat Karcher B 90 R Adv Dose Bp Pack.
Gama de masini de frecat si aspirat pardoseli Karcher conduse manual cuprinde: masina frecat aspirat Karcher B 80 W, masina frecat aspirat Karcher B 80 W BP, masina frecat aspirat Karcher B 60 W, masina frecat aspirat Karcher B 60 W BP, masina frecat aspirat Karcher B 40 W DOSE si masina frecat aspirat Karcher B 40 W Dose Roller brush.
Gama de masini de frecat si aspirat pardoseli Karcher step-on cuprinde: masina frecat aspirat Karcher BR 55/40 RS Bp Pack si masina frecat aspirat Karcher BD 50/40 RS Bp Pack.
Gama de masini de frecat si aspirat pardoseli Karcher compacte cuprinde: masina frecat aspirat Karcher BD 40/25 C Bp Pack, masina frecat aspirat Karcher BR 40/25 C Bp Pack, masina frecat aspirat Karcher BD 40/25 C Ep si masina frecat aspirat Karcher BR 40/25 C Ep.

Alege dintre producatorii de masini spalat aspirat pardoseli

Contact Telefonic