Masina frecat aspirat
Karcher B 150 R

INFORMATII 0758 025 025

Masini spalat aspirat pardoseli Karcher

Masina de frecat aspirat Karcher B 150 R

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina de frecat aspirat Karcher B 150 R cu om la bord.

Masinile profesionale de frecat aspirat Karcher B 150 R cu post de conducere, au rezervoare de 150 litri, sunt disponibile in variantele cu cap valt sau cap disc si sunt ideale pentru suprafetele medii cuprinse intre 2.500 si 10.000 m2.
Masina de frecat/aspirat compacta Karcher B 150 R cu post de conducere este ideala pentru curatarea suprafetelor interioare. Masina de frecat/aspirat cu post de conducere cu acumulator (acumulator uscat/gel 180-240 Ah) are o latime de lucru de 75 sau 90 cm si este disponibila fie cu cap valt, care include functia de maturat (ideala pentru pardoseala structurata), fie cu cap disc pentru pardoseli netede. Tractiunea integrala optionala garanteaza cea mai buna tractiune si va ajuta sa abordati curbele si pantele in mod independent. Capul perie si lamelele coboara in mod automat. Masina este prevazuta cu un ecran color mare si elemente de control prin coduri de culoare. Astfel, masina este utilizata mai usor. Reglarea automata a presiunii de contact, modurile de curatare reglabile si sistemul cu cheie KIK completeaza pachetul de echipamente. Unitatea de dozare a detergentului Dose, functia de umplere automata si umplerea eficienta a rezervorului de apa curata precum si curatarea rezervorului pentru curatarea usoara a rezervorului de apa murdara sunt disponibile optional.
Avantaje masina de frecat aspirat Karcher B 150 R:
- Sistem KIK: Securitate crescuta impotriva operarii incorecte.
- Reglare usoara la rezervoarele de curatare individuale fara prea mult efort din partea utilizatorului.
- 4 tipuri de baterii din care puteti alege. Tipuri de baterii: ce nu necesita intretinere cu 36 V/180 Ah, ce necesita intretinere redusa cu 36 V/180 Ah, ce nu necesita intretinere cu 36 V/240 Ah, ce necesita intretinere redusa cu 36 V/240 Ah.
Pe langa varietatea mare de masini de spalat pardoseli oferite va punem la dispozitie, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masini de frecat aspirat Karcher.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Latime de lucru aspirare (mm): 750
Rezervor apa curata /reciclata (l): 150 / 150
Performanta teoretica pe suprafata (m²/h): 4500
Viteza periilor (rpm): 180 - 1300
Presiunea de contact a periilor (g/cm²): 34 - 560
Tensiunea bateriei (V): 36
Capacitatea bateriei: -
Capacitate de preluare (W): -
Recipient murdarie l: -
Greutate (kg): 560
Dimensiuni (L x l x H) (cm): 179 x 108 x 141

Mecanism de tractiune
Sistem automat de oprire a apei
Frana de parcare
Volan reglabil
Turbina Long-Life
Supapa magnetica
Sistem cu doua rezervoare

CleanKasa va ofera masini de frecat si aspirat Karcher profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini de frecat si aspirat pardoseli Karcher cu post de conducere cuprinde: masina frecat aspirat Karcher B 250 R Config, masina frecat aspirat Karcher B 150 R, masina frecat aspirat Karcher B 150 R Adv + D90 si masina frecat aspirat Karcher B 90 R Adv Dose Bp Pack.
Gama de masini de frecat si aspirat pardoseli Karcher conduse manual cuprinde: masina frecat aspirat Karcher B 80 W, masina frecat aspirat Karcher B 80 W BP, masina frecat aspirat Karcher B 60 W, masina frecat aspirat Karcher B 60 W BP, masina frecat aspirat Karcher B 40 W DOSE si masina frecat aspirat Karcher B 40 W Dose Roller brush.
Gama de masini de frecat si aspirat pardoseli Karcher step-on cuprinde: masina frecat aspirat Karcher BR 55/40 RS Bp Pack si masina frecat aspirat Karcher BD 50/40 RS Bp Pack.
Gama de masini de frecat si aspirat pardoseli Karcher compacte cuprinde: masina frecat aspirat Karcher BD 40/25 C Bp Pack, masina frecat aspirat Karcher BR 40/25 C Bp Pack, masina frecat aspirat Karcher BD 40/25 C Ep si masina frecat aspirat Karcher BR 40/25 C Ep.

Alege dintre producatorii de masini spalat aspirat pardoseli

Contact Telefonic