Aspirator special
Karcher NT 611...

INFORMATII 0758 025 025

Aspiratoare speciale Karcher de siguranta!

Aspirator special Karcher NT 611 Mwf

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru aspirator special Karcher NT 611 Mwf de siguranta.

Aspiratoarele Karcher NT 611 Mwf sunt aspiratoare speciale de siguranta cu pompa pentru evacuare integrata pentru firme de curatenie, pompieri si pentru domeniul comercial. Noul aspirator NT 611 Mwf are caracteristici electrice de ultima generatie si respecta cele mai stricte cerinte privind siguranta formulate de brigada de pompieri.
Aspiratorul special Karcher NT 611 Mwf umed/uscat este extrem de usor de folosit, fiind ideal pentru aplicatii universale (spatii comerciale, companii de curatenie si dealeri auto). O caracteristica extrem de practica a noului aspirator este filtrul pliabil plat care ofera trei avantaje principale: Utilizatorul poate folosi alternativ aspirarea umeda/uscata fara intreruperi, filtrul fiind intotdeauna deasupra nivelului lichidului. Accesul la filtru se realizeaza rapid si usor, nefiind necesara indepartarea prealabila a capului motorului. Filtrul pliabil plat mareste capacitatea utila a recipientului deoarece nu protejeaza in jos. Sistemul pentru curatarea filtrului actionat de la distanta, asigura o putere de aspirare constanta. Monitorul electronic de nivel dezactiveaza automat motorul suflantei cand se atinge nivelul maxim de lichid. Aspiratorul este prevazut cu doua role mari in spate si doua rotile in fata, pentru stabilitate si manevrabilitate superioare. De asemenea, datorita greutatii reduse poate fi transportat fara probleme. Butonul de pornire/oprire mare, precum si suportii pentru depozitarea cablului si accesoriilor de pe aspirator ofera si mai multa comoditate utilizatorului.
Caracteristici aspirator special Karcher NT 611 Mwf:
- Depozitare a accesoriilor integrata: Bara de protectie mare cu spatiu de depozitare accesorii.
- Pompa integrata pentru apa murdara: Prin pompa de evacuare pot fi evacuate cantitati mari de lichide, astfel incat sa fie permisa utilizarea continua.

Pe langa varietatea mare de aspiratoare oferite va punem la dispozitie saci, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de aspiratoare industriale si profesionale Karcher.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Debit aer (l/s): 57
Vacuum (mbar/kPa): 235 / 23,5
Continut recipient (l): 55
Capacitate maxima de consum (W): 2350
Putere pompa de eliminare (W): 800
Diametru nominal standard: 40
Lungime cablu (m): 10
Nivelul presiunii acustice (dB(A)): 63
Greutate (kg): 23
Dimensiuni (L x l x H) (mm): 570 x 430 x 860

Furtun de aspirare, 4 m
teava de aspirare, metal 2 x 0,5m
Duza pentru podea umeda si uscata, 370 mm
Duza pentru rosturi
Filtru pentru particule grosiere de murdarie
Furtun de evacuare (rezistent la ulei)
Inchidere automata la capacitate maxima de umplere
Material recipient, Plastic
Sistem clema pentru prelungirea furtunului
Pompa pentru apa murdara complet detasabila
Frana de parcare
Bara de protectie
Maner de impingere
Turbine de aspirare care nu necesita intretinere, 1 Pieces

CleanKasa va ofera aspiratoare profesionale si industriale Karcher speciale de siguranta la cele mai mici preturi.

Gama de aspiratoare profesionale Karcher speciale cuprinde: aspirator Karcher NT 611 Mwf, aspirator Karcher NT 611 Eco K si aspirator Karcher NT 35/1 Tact Bs.

Gama de aspiratoare speciale Karcher include si echipamente speciale pentru brutari si pompieri: aspiratorul umed/ uscat cu accesorii sau racordari rezistente la caldura, care sunt compatibile cu cuplaje tip C. Toate aceste aspiratoare speciale sunt echipate cu sisteme antistatice si sitemul Karcher de autocuratare a filtrelor prin jeturi puternice de aer.

Contact Telefonic