Aspirator special
Karcher NT 611...

INFORMATII 0758 025 025

Aspiratoare speciale Karcher de siguranta!

Aspirator special Karcher NT 611 ECO K

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru aspirator special Karcher NT 611 ECO K de siguranta.

Aspiratoarele Karcher NT 611 ECO K sunt spiratoare speciale de siguranta, cu un motor, cu o capacitate a rezervorului de 55 l pentru utilizare profesionala in industria mestesugareasca, comert si de catre societatile de curatenie. Sunt echipate in serie cu filtru de murdarie cu particule mari, accesoriu in C-ID 40, suport de accesorii, cablu electric invelit in cauciuc si pompa de apa uzata integrata. Au oprire electronica la atingerea nivelului maxim de umplere. Sistemul special de filtru permite trecerea de la aspirare umeda la aspirare uscata fara a schimba filtrul, daca se foloseste un filtru optional plat ca filtru principal pentru aspirare, de ex. pentru praf uscat. Sita vibratoare mecanica a filtrului este potrivita pentru aplicatii uscate (cu filtru plat optional).
Aspiratorul special Karcher NT 611 ECO K umed/uscat este un aparat foarte usor de utilizat, care este potrivit pentru utilizarea universala in brutarii si cofetarii. Foarte practic este filtrul plan tip evantai (optional) al noului aspirator, care ofera multe avantaje: * Utilizatorul poate aspira atat umed cat si uscat fara intreruperi pentru schimbarea filtrului deoarece filtrul este tot timpul pozitionat peste nivelul de apa si este rezistent la apa. Filtrul plan tip evantai creste volumul utilizabil al recipientului de 35 l, deoarece nu ajunge in interiorul recipientului. * Prin curatarea automata a filtrului TACT poate fi utilizata la maxim capacitatea totala a recipientului. Monitorizarea electronica a nivelului de umplere opreste de la sine turbina in cazul in care este atins nivelul maxim de umplere. Cu doua roti mari in spate si cele doua role pentru ghidaj in fata, aparatul robust este stabil si foarte mobil, si datorita greutatii scazute poate fi purtat fara probleme. Confort este oferit si de intrerupatorul mare pentru pornire / oprire si depozitarea cablului si a accesoriilor direct pe aparat.
Caracteristici aspirator special Karcher NT 611 ECO K:
- Pompa integrata pentru apa murdara: Prin pompa de evacuare pot fi evacuate cantitati mari de lichide, astfel incat sa fie permisa utilizarea continua.
- Depozitare a accesoriilor integrata: Bara de protectie mare cu spatiu de depozitare accesorii.
Pe langa varietatea mare de aspiratoare oferite va punem la dispozitie saci, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de aspiratoare industriale si profesionale Karcher.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Debit aer (l/s): 57
Vacuum (mbar/kPa): 235 / 23,5
Continut recipient (l): 55
Capacitate maxima de consum (W): 2350
Putere pompa de eliminare (W): 800
Diametru nominal standard: 40
Lungime cablu (m): 10
Nivelul presiunii acustice (dB(A)): 63
Greutate (kg): 23
Dimensiuni (L x l x H) (mm): 570 x 370 x 860

Furtun de aspirare, 4 m
Teava de aspirare, metal 2 x 0,5m
Duza pentru podea umeda si uscata, 360 mm
Duza pentru rosturi
Filtru pentru particule grosiere de murdarie
Furtun de evacuare (rezistent la ulei)
Inchidere automata la capacitate maxima de umplere
Material recipient, Plastic
Sistem clema pentru prelungirea furtunului
Sistem automat de pornire/oprire
Pompa pentru apa murdara complet detasabila
Frana de parcare
Curatare filtru, Curaţarea mecanica a filtrului
Bara de protectie, Maner de impingere
Turbine de aspirare care nu necesita intretinere, 1 Pieces

CleanKasa va ofera aspiratoare profesionale si industriale Karcher speciale de siguranta la cele mai mici preturi.

Gama de aspiratoare profesionale Karcher speciale cuprinde: aspirator Karcher NT 611 Mwf, aspirator Karcher NT 611 Eco K si aspirator Karcher NT 35/1 Tact Bs.

Gama de aspiratoare speciale Karcher include si echipamente speciale pentru brutari si pompieri: aspiratorul umed/ uscat cu accesorii sau racordari rezistente la caldura, care sunt compatibile cu cuplaje tip C. Toate aceste aspiratoare speciale sunt echipate cu sisteme antistatice si sitemul Karcher de autocuratare a filtrelor prin jeturi puternice de aer.

Contact Telefonic