Aspirator special
Karcher NT 35/1...

INFORMATII 0758 025 025

Aspiratoare speciale Karcher de siguranta!

Aspirator special Karcher NT 35/1 Tact Bs

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru aspirator special Karcher NT 35/1 Tact Bs de siguranta.

Aspiratoarele Karcher NT 35/1 Tact Bs sunt spiratoare speciale de siguranta, usor de manuit si cu putere mare de aspirare, cu un motor, cu sistem inovator brevetat automat de curatare a filtrului - TACT - si cu un recipient cu volumul de 35 l pentru utilizare in brutarii si cofetarii. Sistemul special de filtru plisat PES permite trecerea de la aspirare uscata la aspirare umeda fara a schimba filtrul. Unitatea este livrata fara accesorii. NT 35/1 Tact Bs sunt echipate in serie cu un sistem antistatic pana la racordul furtunului de aspirare, un suport pentru accesorii pentru depozitarea duzei pentru cuptorul de gatit sau a setului de brutarie (ambele sunt accesorii speciale) cu recipient termorezistent si cablu de curent din cauciuc.
Aspiratorul special Karcher NT 35/1 Tact Bs umed/uscat este un aparat foarte usor de utilizat, care este potrivit pentru utilizarea universala in brutarii si cofetarii. Foarte practic este filtrul plan tip evantai (optional) al noului aspirator, care ofera multe avantaje: * Utilizatorul poate aspira atat umed cat si uscat fara intreruperi pentru schimbarea filtrului deoarece filtrul este tot timpul pozitionat peste nivelul de apa si este rezistent la apa. Filtrul plan tip evantai creste volumul utilizabil al recipientului de 35 l, deoarece nu ajunge in interiorul recipientului. * Prin curatarea automata a filtrului TACT poate fi utilizata la maxim capacitatea totala a recipientului. Monitorizarea electronica a nivelului de umplere opreste de la sine turbina in cazul in care este atins nivelul maxim de umplere. Cu doua roti mari in spate si cele doua role pentru ghidaj in fata, aparatul robust este stabil si foarte mobil, si datorita greutatii scazute poate fi purtat fara probleme. Confort este oferit si de intrerupatorul mare pentru pornire / oprire si depozitarea cablului si a accesoriilor direct pe aparat.
Caracteristici aspirator special Karcher NT 35/1 Tact Bs:
- Aspiratorul pentru brutari: Recipientul din material sintetic este rezistent la acizi, lesie si caldura.
- Seturile de accesorii disponibile optional au fost dezvoltate special pentru utilizarea in brutarii.
- Filtru de tip evantai PES rezistent la caldura: Aparatul este dotat cu un filtru tip evantai PES, rezistent la caldura din clasa de praf vM, pentru ca praful si mizeria din brutarie sa fie aspirate fara probleme.
Pe langa varietatea mare de aspiratoare oferite va punem la dispozitie saci, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de aspiratoare industriale si profesionale Karcher.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Debit aer (l/s): 61
Vacuum (mbar/kPa): 230 / 23
Continut recipient (l): 35
Capacitate maxima de consum (W): 1380
Diametru nominal standard: 35
Lungime cablu (m): 7,5
Nivelul presiunii acustice (dB(A)): 63
Greutate (kg): 12,8
Dimensiuni (L x l x H) (mm): 505 x 370 x 540

Filtru de tip evantai, PES
Inchidere automata la capacitate maxima de umplere
Sistem anti-static
Material recipient, Plastic
Sistem de filtre Eco
Recipient din material plastic rezistent la temperaturi ridicate
Curatare filtru, Curaţare filtru Tact
Rotile cu frana
Turbine de aspirare care nu necesita intretinere, 1 Pieces

CleanKasa va ofera aspiratoare profesionale si industriale Karcher speciale de siguranta la cele mai mici preturi.

Gama de aspiratoare profesionale Karcher speciale cuprinde: aspirator Karcher NT 611 Mwf, aspirator Karcher NT 611 Eco K si aspirator Karcher NT 35/1 Tact Bs.

Gama de aspiratoare speciale Karcher include si echipamente speciale pentru brutari si pompieri: aspiratorul umed/ uscat cu accesorii sau racordari rezistente la caldura, care sunt compatibile cu cuplaje tip C. Toate aceste aspiratoare speciale sunt echipate cu sisteme antistatice si sitemul Karcher de autocuratare a filtrelor prin jeturi puternice de aer.

Contact Telefonic