Aspirator siguranta
Karcher NT80/1...

INFORMATII 0758 025 025

Aspiratoare de siguranta Karcher!

Aspirator de siguranta Karcher NT 80/1 B1 M S

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru aspirator de siguranta Karcher NT 80/1 B1 M S.

Aspiratoarele Karcher NT 80/1 B1 MS sunt aspiratoare de siguranta protejate impotriva exploziilor de praf cauzate de praful de pusca sau pulberea neagra. In plus, pulberile inflamabile si pulberile periculoase din categoria M trebuie aspirate imediat, deoarece acumularea acestora in depozite este periculoasa. Pentru aspirarea acestor pulberi, sunt necesare aspiratoare protejate impotriva exploziilor B1 precum NT 80/1 B1 MS (aprobare europeana conform 94/9 CE (ATTEX)).
Aspiratorul de siguranta Karcher NT 80/1 B1 MS (admis pentru clasa IP 54) este un aspirator umed/ uscat puternic, cu un motor, cu un filtru tip cartus pentru turbina si un filtru tip cartus si sac de filtru de hartie pentru pre-filtrare (ambele filtre sunt admise pentru clasa de praf M). Este folosit pentru aspirarea pulberilor cu risc mediu cu MAK > 0,1 mg/m³. Aceasta unitate este prevazuta cu o carcasa compacta a ventilatorului, echipata cu sistem antistatic continuu, un recipient din otel inoxidabil si cu toate accesoriile. Daca in timpul aspirarii umede se atinge capacitatea maxima de lichid, un sistem cu flotatie dubla va opri fluxul de aer pentru a preveni preaplinul. Cand filtrul sau unitatea de aspirare - furtunul de aspirare, tuburile, duza de podea - se infunda sau debitul de aer este mai mic de 20 m/s se aprinde un bec de semnal. Pe partea posterioara a unitatii, este integrat un suport al duzei de podea. Doua roti posterioare mari si doua rotile (actionate electric) - una cu frana - ofera aspiratorului NT 80/1 B1 MS o mobilitate extinsa.
Caracteristici aspirator de siguranta Karcher NT 80/1 B1 M S:
- Fara pericol: Aparatul NT 80/1 B1 MS are suplimentar un control automat al nivelului apei. Poate fi actionat doar cu suficienta apa.
- Zona 22 + clasa de praf M: Pentru pulberi combustibile din clasele explozibile, zona 22 si pulberi nocive pentru sanatate, clasa de pulberi M.

Pe langa varietatea mare de aspiratoare oferite va punem la dispozitie saci, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de aspiratoare industriale si profesionale Karcher.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Debit aer (l/s): 56
Vacuum (mbar/kPa): 235 / 23,5
Continut recipient (l): 80
Capacitate maxima de consum (W): Max. 1380
Diametru nominal standard: 40
Lungime cablu (m): 10
Nivelul presiunii acustice (dB(A)): 70
Greutate (kg): 32
Dimensiuni (L x l x H) (mm): 660 x 520 x 1078

Furtun de aspirare, 4 m
Punga filtru, Hartie
Duza pentru podea umeda si uscata, 370 mm
Duza pentru rosturi
Sistem anti-static
Recipient din inox
Filtru tip cartus, Hartie
Bara de protectie
Maner de impingere
Rotile cu frana
Clasa praf, M

CleanKasa va ofera aspiratoare profesionale si industriale Karcher de siguranta la cele mai mici preturi.

Gama de aspiratoare profesionale Karcher de siguranta cuprinde: aspirator Karcher profesional de siguranta NT 80/1 B1 M S, aspirator Karcher profesional de siguranta NT 75/1 Me Ec H Z22, aspirator Karcher profesional de siguranta NT 45/1 Tact Te H, aspirator Karcher profesional de siguranta NT 35/1 Tact Te H, aspirator Karcher profesional de siguranta NT 45/1 Tact Te M si aspirator Karcher profesional de siguranta NT 35/1 Tact Te M.

De la azbest la prafuri inflamabile sau explozibile pana la ape murdare, aspiratoarele de siguranta Karcher sunt alegrea perfecta pentru orice sarcina, indiferent cat de dificila.

Contact Telefonic