Aspirator siguranta
Karcher NT45/1...

INFORMATII 0758 025 025

Aspiratoare de siguranta Karcher!

Aspirator de siguranta Karcher NT 45/1 Tact Te H

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru aspirator de siguranta Karcher NT 45/1 Tact Te H.

Aspiratoarele Karcher NT 45/1 Tact Te H sunt aspiratoare de siguranta uscat/umede, usor de manuit si cu putere mare de aspirare, cu sistem de curatare a filtrului inovator si patentat -sistem TACT - echipate cu toate accesoriile. Au comanda fara trepte a vitezei, priza tele-electronica cu pornire/ oprire automata pentru scule electrice. Aceste versiuni sunt conforme cu toate standardele europene si, prin urmare, sunt calificate si omologate sa aspire prafuri nocive din clasa de praf H, inclusiv azbest.
Aspiratorul de siguranta Karcher NT 45/1 Tact Te H este compact, performant si robust dotat cu un sistem unic de curatare a filtrelor, extrem de eficient si complet automat care permite aspirarea cantitatilor mari de praf fin fara ca activitatea sa fie intrerupta si cu putere de aspirare la un nivel ridicat si constant. Aparatul este impamantat pana la stutul furtunului de aspirare - sistem antistatic - inclusiv accesorii electro-conductoare incluse in volumul de livrare, pentru reducerea incarcaturii electrostatice in cazul prafurilor uscate. Sculele electrice pot fi racordate la priza incorporata prin functia stand-by. Dotat in serie cu reglare fara trepte a turatiei si admitere integrata a accesoriilor pe aparat pentru un transport sigur si usor. Aspiratorul complet este livrat impreuna cu accesoriile sale pentru clasa de praf H, inclusiv azbest. El poate fi de asemenea utilizat ca si aspirator umed pentru aspirarea lichidelor.
Caracteristici aspirator de siguranta Karcher NT 45/1 Tact Te H:
- Intrerupator pentru alegerea furtunului: Diametrul furtunului de aspirat racordat la aparat poate fi reglat de la afisajul de control
- Permis si pentru praful de azbest: Pentru praf cu continut de azbest, in Germania nu pot fi utilizate decat aspiratoare de siguranta din clasa de praf H cu verificarea suplimentara "azbest" (gem. TRGS 519). Aspiratoarele noastre de siguranta din clasa de praf H dispun de aceasta verificare.
Pe langa varietatea mare de aspiratoare oferite va punem la dispozitie saci, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de aspiratoare industriale si profesionale Karcher.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Debit aer (l/s): 74
Vacuum (mbar/kPa): 254 / 25,4
Continut recipient (l): 45
Capacitate maxima de consum (W): 1000
Diametru nominal standard: 35
Nivelul presiunii acustice (dB(A)): 67
Greutate (kg): 13,5
Dimensiuni (L x l x H) (mm): 520 x 380 x 695

Furtun de aspirare, 2.5 m
Punga filtru, Pasla
Duza pentru podea umeda si uscata, 300 mm
Duza pentru rosturi
Mufa de racord pentru uneltele electrice
Sistem automat de pornire/oprire pentru uneltele electrice
Sistem anti-static
Sistem de filtre Eco
Filtru de tip evantai, Fibra de sticla
Rotile cu frana
Curatare filtru, Curaţare filtru Tact
Clasa praf, H

CleanKasa va ofera aspiratoare profesionale si industriale Karcher de siguranta la cele mai mici preturi.

Gama de aspiratoare profesionale Karcher de siguranta cuprinde: aspirator Karcher profesional de siguranta NT 80/1 B1 M S, aspirator Karcher profesional de siguranta NT 75/1 Me Ec H Z22, aspirator Karcher profesional de siguranta NT 45/1 Tact Te H, aspirator Karcher profesional de siguranta NT 35/1 Tact Te H, aspirator Karcher profesional de siguranta NT 45/1 Tact Te M si aspirator Karcher profesional de siguranta NT 35/1 Tact Te M.

De la azbest la prafuri inflamabile sau explozibile pana la ape murdare, aspiratoarele de siguranta Karcher sunt alegrea perfecta pentru orice sarcina, indiferent cat de dificila.

Contact Telefonic