Aspirator siguranta
Karcher NT75/1...

INFORMATII 0758 025 025

Aspiratoare de siguranta Karcher!

Aspirator de siguranta Karcher NT 75/1 Me Ec H Z22

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru aspirator de siguranta Karcher NT 75/1 Me Ec H Z22.

Aspiratoarele Karcher NT 75/1 Me Ec H Z22 sunt aspiratoare de siguranta testate TÜV, sunt aspiratoare umed/uscat mai rezistente, cu un singur motor, pentru pulberi explozibile (clasa de pericol 22), cu sistem antistatic continuu.
Aspiratorul de siguranta Karcher NT 75/1 Me Ec H Z22 este un dispozitiv de curatare umed/uscat cu un singur motor. Este ideal pentru zonele explozive si pentru indepartarea pulberilor explozibile. Este aprobat pentru indepartarea pulberilor inflamabile din zonele cu pericol de explozie clasa 22, precum si pentru aspirarea pulberilor periculoase, clasa H. Sistemul de actionare CE fara perie are o durata de viata preconizata de 5000 ore. Aspiratorul este, de asemenea, adecvat pentru azbest si este extrem de versatil. Se livreaza cu un furtun electro-conductor (sistem anti-static continuu) usor de identificat si ideal pentru uz profesional. Un sac de filtrare fleece si un ansamblu de filtru de siguranta asigura eliminarea fara probleme a prafului.
Caracteristici aspirator de siguranta Karcher NT 75/1 Me Ec H Z22:
- Zona 22 + clasa de praf M: Pentru pulberi combustibile din clasele explozibile, zona 22 si pulberi nocive pentru sanatate, clasa de pulberi M.
- Sistem anti-static: Toate aspiratoarele de siguranta Kärcher sunt echipate cu un sistem antistatic continuu cu accesorii conductive.
- Angrenare EC fara perii: Dispozitivul de actionare fara perie EC are o speranta de viata de 5000 ore – ideal pentru utilizarea continua.
Pe langa varietatea mare de aspiratoare oferite va punem la dispozitie saci, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de aspiratoare industriale si profesionale Karcher.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Debit aer (l/s): 61
Vacuum (mbar/kPa): 220 / 22
Continut recipient (l): 75
Capacitate maxima de consum (W): 1000
Diametru nominal standard: 40
Lungime cablu (m): 10
Nivelul presiunii acustice (dB(A)): 76
Greutate (kg): 24,8
Dimensiuni (L x l x H) (mm): 640 x 540 x 925

Furtun de aspirare, 4 m
Punga filtru, Pasla
Duza pentru podea umeda si uscata, 360 mm
Duza pentru rosturi
Sistem anti-static
Recipient din inox
Filtru de tip evantai, Fibra de sticla
Maner de impingere
Rotile cu frana
Clasa praf, H

CleanKasa va ofera aspiratoare profesionale si industriale Karcher de siguranta la cele mai mici preturi.

Gama de aspiratoare profesionale Karcher de siguranta cuprinde: aspirator Karcher profesional de siguranta NT 80/1 B1 M S, aspirator Karcher profesional de siguranta NT 75/1 Me Ec H Z22, aspirator Karcher profesional de siguranta NT 45/1 Tact Te H, aspirator Karcher profesional de siguranta NT 35/1 Tact Te H, aspirator Karcher profesional de siguranta NT 45/1 Tact Te M si aspirator Karcher profesional de siguranta NT 35/1 Tact Te M.

De la azbest la prafuri inflamabile sau explozibile pana la ape murdare, aspiratoarele de siguranta Karcher sunt alegrea perfecta pentru orice sarcina, indiferent cat de dificila.

Contact Telefonic