Aspirator cu spalare
Karcher Puzzi...

INFORMATII 0758 025 025

Aspiratoare Karcher cu spalare!

Aspirator cu spalare Karcher Puzzi 8/1 C

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru aspirator cu spalare Karcher Puzzi 8/1 C profesional.

Aspiratoarele Karcher Puzzi 8/1 C sunt aspiratoare cu spalare, cu spray-extractie ce poate fi folosit eficient pentru curatarea tapiteriei sau a petelor de pe mochete. Datorita volumului extrem de scazut de umezeala reziduala, mochetele si tapiteria curatate pot fi folosite din nou rapid.
Aspiratorul cu spalare Karcher Puzzi 8/1 C este un aparat puternic si compact de pulverizare si extractie pentru curatarea mochetelor de suprafata mica. Ofera cel mai bun rezultat de curatare dintre toate aparatele concurente. Astfel durata de refolosire a mochetelor este scurtata extrem de mult. Cablul electric poate fi pozitionat pe carligul detasabil. Posibilitate de depozitare a sculei manuale.
Caracteristici aspirator cu spalare Karcher Puzzi 8/1 C:
- Greutate scazuta: la 9,8 kg, Puzzi 8/1 C este usor de transportat si cu 35% mai usor decat concurenta. Ideal pentru curatarea temporara, datorita uscarii rapide.
- Usor de transportat, chiar si pe obstacole si scari: maner de transport integrat pentru transportul intr-o mana.
- Mod de constructie compact: aparatul Puzzi 8/1 C este ideal pentru curatarea tapiteriei si a interiorului vehiculelor; model compact, care economiseste spatiu.
- Manipulare confortabila si buna accesibilitate: rezervor de apa murdara usor de scos; eliminare simpla a apei murdare si reumplere a rezervorului de apa proaspata.
- Operare extrem de simpla: un intrerupator de picior mare pentru operare ergonomica faciliteaza concentrarea pe sarcina de curatare.
Pe langa varietatea mare de aspiratoare oferite va punem la dispozitie saci, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de aspiratoare industriale si profesionale Karcher.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Capacitate maxima de suprafata (m²/h): 18
Debit aer (l/s): 61
Vacuum (mbar/kPa): 236 / 23,6
Cantitate pulverizare l/min: 1
Presiune pulverizare /Contrapresiune (bar): 1 / 2,5
Rezervor apa curata /reciclata (l): 8 / 7
Putere turbina (W): 1200
Putere pompa (W): 40
Putere motor perii :-
Greutate (kg): 9,8
Dimensiuni (L x l x H) (mm): 530 x 330 x 440
Tensiune (V): 220 - 240
Frecventa (Hz): 50 - 60

Furtun de pulverizare cu aductiune apa integrata, 2.5 m
Suport integrat de accesorii pentru duza manuala
Cablu reţea, 7.5 m
Duza pentru tapiterii
Unealta manuala
Carlig pentru cablu

CleanKasa va ofera aspiratoare profesionale si industriale Karcher cu spalare la cele mai mici preturi.

Gama de aspiratoare Karcher cu spalare cuprinde: aspirator cu spalare Karcher Puzzi 30/4 E, aspirator cu spalare Karcher Puzzi 30/4, aspirator cu spalare Karcher Puzzi 10/2 Adv, aspirator cu spalare Karcher PUZZI 10/1, aspirator cu spalare Karcher Puzzi 8/1 C, aspirator cu spalare Karcher PW 30/1 si aspirator cu spalare Karcher PW 20/1.

Aspiratoarele Karcher cu spalare sunt aspiratoare silentioase si ideale pentru utilizarea in hoteluri sau institutii publice. Datorita puterii mari dezvoltate de turbinele de aspirare ale acestor echipamente covoavele se vor usca rapid iar suprafetele vor putea fi utilizate in cel mai scurt timp posibil.

Contact Telefonic