Aspirator cu spalare
Karcher Puzzi...

INFORMATII 0758 025 025

Aspiratoare Karcher cu spalare!

Aspirator cu spalare Karcher Puzzi 30/4

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru aspirator cu spalare Karcher Puzzi 30/4 profesional.

Aspiratoarele Karcher Puzzi 30/4 sunt cea mai economica solutie de curatare pentru covoare cu o suprafata mare si transforma procesul de curatenie in unul ergonomic, lipsit de stres si rapid.
Aspiratorul cu spalare de inalta performanta Karcher Puzzi 30/4 are un nivel de zgomot de 66 dB(A) fiind cel mai silentios aspirator umed din clasa sa si este ideal pentru curatare silentioasa. Cu un rezervor de apa proaspata cu o capacitate de 30 litri si o duza de podea de 350 mm, acest aparat de curatat inovator cu spray-extractie este adecvat in special pentru curatarea mochetelor cu o suprafata mare. Conceptul de operare simpla EASY Operation si pozitia ergonomica verticala fac mane vrarea aparatului extrem de usoara. Procesul de invatare este scurt datorita pictogramelor inteligibile. Rezervorul este simplu de curatat, ceea ce faciliteaza umplerea acestuia cu apa proaspata. Aparatul Puzzi 30/4 este usor de transportat, chiar daca se afla in pozitie orizontala cu rezervorul de apa proaspata plin, iar rotilele sale mari faciliteaza deplasarea acestuia pe scari.
Caracteristici aspirator cu spalare Karcher Puzzi 30/4:
- Rezervor de apa murdara detasabil: Pentru a oferi protectie impotriva mizeriei, manerul rezervorului de apa murdara este atasat in exterior.
- Extrem de silentios, pentru suprafete mari, roti mari de transport, volum mare a rezervorului, priza electrica pentru PW 30/1.
- Putere de aspiratie ridicata, performanta mare de curatare, maner reglabil in inaltime.
Pe langa varietatea mare de aspiratoare oferite va punem la dispozitie saci, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de aspiratoare industriale si profesionale Karcher.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Capacitate maxima de suprafata (m²/h): 75
Debit aer (l/s): 74
Vacuum (mbar/kPa): 254 / 25,4
Cantitate pulverizare l/min: 3
Presiune pulverizare /Contrapresiune (bar): 4
Rezervor apa curata /reciclata (l): 30 / 15
Putere turbina (W): 1200
Putere pompa (W): 70
Greutate (kg): 26
Dimensiuni (L x l x H) (mm): 580 x 460 x 930
Tensiune (V): 220 - 240
Frecventa Hz: 50-60

Furtun de pulverizare cu aductiune apa integrata, 4 m
Priza pentru capul de spalare Power, PW 30
Furtun de aspirare pulverizare cu maner, 4 m
Maner suplimentar
Unealta manuala
Duza lata pentru podea completa cu lamela de aspiratie flexibila

CleanKasa va ofera aspiratoare profesionale si industriale Karcher cu spalare la cele mai mici preturi.

Gama de aspiratoare Karcher cu spalare cuprinde: aspirator cu spalare Karcher Puzzi 30/4 E, aspirator cu spalare Karcher Puzzi 30/4, aspirator cu spalare Karcher Puzzi 10/2 Adv, aspirator cu spalare Karcher PUZZI 10/1, aspirator cu spalare Karcher Puzzi 8/1 C, aspirator cu spalare Karcher PW 30/1 si aspirator cu spalare Karcher PW 20/1.

Aspiratoarele Karcher cu spalare sunt aspiratoare silentioase si ideale pentru utilizarea in hoteluri sau institutii publice. Datorita puterii mari dezvoltate de turbinele de aspirare ale acestor echipamente covoavele se vor usca rapid iar suprafetele vor putea fi utilizate in cel mai scurt timp posibil.

Contact Telefonic