Aspirator cu spalare
Karcher Puzzi...

INFORMATII 0758 025 025

Aspiratoare Karcher cu spalare!

Aspirator cu spalare Karcher Puzzi 10/1

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru aspirator cu spalare Karcher Puzzi 10/1 profesional.

Aspiratoarele Karcher Puzzi 10/1 sunt aspiratoare cu spalare, cu duza pentru podea/duza pentru tapiserii pentru curatarea covoarelor si a tapiseriilor prin spray-extractie. Ideal pentru suprafete mici. Cu carlig integrat pentru cablu si suport pentru maner prevazut cu teava de aspirare/declansator
Cu o presiune de pulverizare de 1 bar, aspiratoarele cu spalare Karcher Puzzi 10/1 asigura o curatare blanda si in profunzime a suprafetelor textile si rezultate impresionante, in special atunci cand curatati covoare si tapiserii. Datorita duzei inguste pentru podea, aparatul este adecvat in mod optim pentru a fi utilizat in spatii inchise. Lamelele de aspiratie flexibile permit curatarea usoara a suprafetelor aglomerate. Aspiratorul cu spalare este prevazut cu un carlig integrat pentru cablu si un suport pentru manerul prevazut cu teava de aspirare si declansator.
Caracteristici aspirator cu spalare Karcher Puzzi 10/1:
- Perfect adecvat pentru utilizare zilnica: reglarea manerului fara a folosi unelte; suporturi de accesorii/ cablu de curent; schimbare rapida a duzei de podea cu duza de tapiterie.
- Performanta de curatare imbunatatita: Cu adaptor integrat pentru peria suplimentara PW 30/1.
- Compartiment de depozitare pentru tabletele de detergent: Cu compartimente de depozitare integrate, tabletele sunt mereu la indemana. Dozare in functie de nevoi
- Utilizare multipla: O gama de accesorii pentru aplicatii universale (de ex. duza pentru rosturi pentru curatarea scaunelor de masina si a tapiseriei).
Pe langa varietatea mare de aspiratoare oferite va punem la dispozitie saci, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de aspiratoare industriale si profesionale Karcher.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Capacitate maxima de suprafata (m²/h): 25
Debit aer (l/s): 54
Vacuum (mbar/kPa): 220 / 22
Cantitate pulverizare l/min: 1
Presiune pulverizare /Contrapresiune bar: 1
Rezervor apa curata /reciclata (l): 10 / 9
Putere turbina (W): 1250
Putere pompa (W): 40
Putere motor perii (W): -
Greutate (kg): 10,7
Dimensiuni (L x l x H) (mm): 705 x 320 x 435
Tensiune (V): 220 - 240
Frecventa (Hz): 50 - 60

Furtun de pulverizare cu aductiune apa integrata, 2.5 m
Suport integrat de accesorii pentru duza manuala
Duza pentru tapiterii
Maner suplimentar
Unealta manuala
Duza ingusta pentru podea completa cu lamela de aspiratie flexibila
Carlig pentru cablu

CleanKasa va ofera aspiratoare profesionale si industriale Karcher cu spalare la cele mai mici preturi.

Gama de aspiratoare Karcher cu spalare cuprinde: aspirator cu spalare Karcher Puzzi 30/4 E, aspirator cu spalare Karcher Puzzi 30/4, aspirator cu spalare Karcher Puzzi 10/2 Adv, aspirator cu spalare Karcher PUZZI 10/1, aspirator cu spalare Karcher Puzzi 8/1 C, aspirator cu spalare Karcher PW 30/1 si aspirator cu spalare Karcher PW 20/1.

Aspiratoarele Karcher cu spalare sunt aspiratoare silentioase si ideale pentru utilizarea in hoteluri sau institutii publice. Datorita puterii mari dezvoltate de turbinele de aspirare ale acestor echipamente covoavele se vor usca rapid iar suprafetele vor putea fi utilizate in cel mai scurt timp posibil.

Contact Telefonic