Aspirator profesional
Karcher CV48/2...

INFORMATII 0758 025 025

Aspiratoare pentru covoare Karcher!

Aspirator covor Karcher CV 48/2 Adv

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru aspirator covor Karcher CV 48/2 Adv.

Karcher CV 48/2 Adv este un aspirator comercial vertical, cu doua motoare, cu ambreiaj rotativ brevetat inovator, raza de acoperire 480 mm, furtun cu intindere si tub telescopic pentru curatarea, perierea si reimprospatarea podelelor textile/ covoarelor din hoteluri, buticuri, magazine, saloane de prezentare, birouri, magazine, centre comerciale si gospodarii.
Aspiratorul pentru covor Karcher CV 48/2 este un aspirator vertical, usor, cu doua motoare si o raza de acoperire de 480 mm, care combina puterea superioara de aspiratie cu o perie actionata direct de motor. Particulele de murdarie persistenta, scamele si firele de par sunt indepartate de pe covor cu usurinta, reimprospatand, in acelasi timp, textura acestora. Echipat cu un cap de perie lat, plat, 48/2 curata pana la margini si poate fi aplatizat complet pentru curatarea sub mobilier si paturi.
Caracteristici aspirator Karcher CV 48/2 Adv pentru covoare:
- Lumina de control: Lumina de control indica cand ar trebui schimbata setarea stavilarului cilindric astfel incat sa se atinga cel mai bun rezultat de curatare
- Cablu Highflex: Cablul Highflex galben este extrem de rezistent, flexibil si nu se rasuceste. Poate fi atasat in mod sigur de masina.
- Posibilitate buna de curatare: Furtunul pentru aspirare extensibil poate fi scos cu usurinta. Astfel pot fi indepartate usor blocajele.
Pe langa varietatea mare de aspiratoare oferite va punem la dispozitie saci, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de aspiratoare industriale si profesionale Karcher.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Latime de lucru (mm): 480
Debit aer (l/s): 48
Vacuum (mbar/kPa): 250 / 25
Continut recipient (l): 5,5
Capacitate maxima de consum (W): 1200
Diametru nominal standard: 35
Lungime cablu (m): 12
Nivelul presiunii acustice (dB(A)): 67
Nivelul de putere acustica (dB(A)): 80
Cantitate motoare: 2
Putere motor perii (W): 150
Greutate (kg): 10
Dimensiuni (L x l x H) (mm): 350 x 485 x 1215
Clasa de eficienţa energetica: B

Duza pentru rosturi
Duza pentru tapiterii
Ţeava de aspiraţie detaşabila
Furtun extensibil de aspiraţie
Punga filtru, Pasla
Afisaj stare filtru
Maner
Maner cu inaltime reglabila
Perie tip valţ, 1 Pieces

CleanKasa va ofera aspiratoare profesionale si industriale Karcher pentru covoare la cele mai mici preturi.

Gama de aspiratoare profesionale Karcher pentru covoare cuprinde: aspirator Karcher pentru covoare CV 60/2 RS Bp Pack, aspirator Karcher pentru covoare CV 48/2 Adv, aspirator Karcher pentru covoare CV 38/2 Adv, aspirator Karcher pentru covoare CV 38/1 si aspirator Karcher pentru covoare CV 30/1.

Aspiratoarele pentru covoare cu perii de la Karcher combina puterea de aspirare cu o perie actionata electric. Astfel indepartati mizeriile bine inchegate in fibre protejand in acelasi timp covoarelele dumneavoastra.

Contact Telefonic