Aspirator profesional
Karcher CV 38/1

INFORMATII 0758 025 025

Aspiratoare pentru covoare Karcher!

Aspirator covor Karcher CV 38/1

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru aspirator covor Karcher CV 38/1.

Karcher CV 38/1 este un aspirator cu perie pentru covor cu o arie de acoperire de 380 mm, cuplaj centrifugal brevetat, tub de aspiratie detasabil, reglare manuala a periei cu role, maner ergonomic si sistem de filtrare trifazic. Include accesorii.
Aspiratorul pentru covor Karcher CV 38/1 combina aspirarea, perierea si intretinerea profesionala intr-un singur aparat. Este ideal pentru utilizarea in magazine, saloane de prezentare, birouri, sali de spectacol, spitale, azile, hoteluri, restaurante si gospodarii si, cu o acoperire de 380 mm, chiar si spatiile mari pot fi curatate rapid. Include o placa metalica unica pentru o durata de functionare extinsa. Cele doua conexiuni robuste dintre ansamblul periei si unitatea de aspiratie rezista chiar si la eforturi superioare si corespund calitatii superioare a aparatului. Ansamblul periei si manerul pot fi reglate cu usurinta la inaltimea de lucru corespunzatoare. Daca peria este blocata de obiecte mari, tamburul se decupleaza automat de la mecanismul de actionare de cuplajul rotativ brevetat. Tubul de aspiratie demontabil cu furtun de aspiratie ondulat integrat poate ajunge oriunde, pe toate benzile, nisele si in toate colturile, Daca este cazul, peria standard poate fi inlocuita rapid cu una de un alt tip, cum ar fi o perie mai grea (accesoriu special). Decuplarea automata a periei in modul de repaus previne deformarea benzii periei si deteriorarea covorului.
Caracteristici aspirator Karcher CV 38/1 pentru covoare:
- Setare manuala a periilor cu valt
- Schimbare usoara a perilor: Perile sunt disponibile in calitatile tare si moale. Ele pot fi schimbate fara scule.
- Posibilitate buna de curatare: Furtunul pentru aspirare extensibil poate fi scos cu usurinta. Astfel pot fi indepartate usor blocajele.
- Cuplu pentru forta centrifugala patentata: Pentru durata mai lunga de viata: cuplul pentru forta centrifugala patentata protejeaza intregul cap de perie impotriva supraincarcarii si impiedica astfel costuri de service.

Pe langa varietatea mare de aspiratoare oferite va punem la dispozitie saci, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de aspiratoare industriale si profesionale Karcher.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Latime de lucru (mm): 380
Debit aer (l/s): 48
Vacuum (mbar/kPa): 207 / 20,7
Continut recipient (l): 5,5
Capacitate maxima de consum (W): Max. 1150
Diametru nominal standard: 35
Lungime cablu (m): 12
Nivelul presiunii acustice (dB(A)): 67
Nivelul de putere acustica (dB(A)): 80
Cantitate motoare: 1
Putere motor perii (W): -
Greutate (kg): 8,7
Dimensiuni (L x l x H) (mm): 320 x 390 x 1220
Clasa de eficienţa energetica: C

Duza pentru rosturi
Duza pentru tapiterii
Ţeava de aspiraţie detaşabila
Furtun extensibil de aspiraţie
Punga filtru, Pasla
Afisaj stare filtru
Maner cu inaltime reglabila
Perie tip valţ, 1 Pieces

CleanKasa va ofera aspiratoare profesionale si industriale Karcher pentru covoare la cele mai mici preturi.

Gama de aspiratoare profesionale Karcher pentru covoare cuprinde: aspirator Karcher pentru covoare CV 60/2 RS Bp Pack, aspirator Karcher pentru covoare CV 48/2 Adv, aspirator Karcher pentru covoare CV 38/2 Adv, aspirator Karcher pentru covoare CV 38/1 si aspirator Karcher pentru covoare CV 30/1.

Aspiratoarele pentru covoare cu perii de la Karcher combina puterea de aspirare cu o perie actionata electric. Astfel indepartati mizeriile bine inchegate in fibre protejand in acelasi timp covoarelele dumneavoastra.

Contact Telefonic