Aspirator profesional
Karcher CV 30/1

INFORMATII 0758 025 025

Aspiratoare pentru covoare Karcher!

Aspirator covor Karcher CV 30/1

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru aspirator covor Karcher CV 30/1.

Karcher CV 30/1 este un aspirator de covor cu perie cu o latime de lucru de 300 mm, cuplaj patentat cu forta centrifuga, teava de aspirare extensibila, adaptare manuala a periilor, maner ergonomic si sistem de filtrare in 3 trepte. Include accesorii.
Aspiratorul pentru covor Karcher CV 30/1 uneste aplicatiile profesionale de aspirare, periere si ingrijire intr-un singur aparat. Fie ca este vorba de magazine, spatii expozitionale, birouri, hale de lucru, spitale, camine de ingrijire, hoteluri, case de oaspeti sau spatii menajere - datorita latimii sale de lucru de 300 mm si cele mai mari suprafete se curata imediat. Este prevazut cu o talpa de metal pentru o durata de viata prelungita. Cele doua articulatii stabile dintre capul periei si capul de aspirare rezista la solicitari extreme si accentueaza calitatea crescuta a aparatului. Capul de perie si manerul se pot regla comod la inaltimea optima de lucru. Atunci cand particule prea mari de mizerie blocheaza peria, aceasta se deconecteaza pur si simplu datorita cuplajului patentat care utilizeaza forta centrifuga. Cu tubul de aspirare detasabil (cu furtunul extensibil de aspirare integrat) se pot atinge toate marginile, barele, nisele si colturile. in caz de nevoie peria standard este schimbata rapid si inlocuita de exemplu cu o perie de duritate mai mare (accesorii speciale). in pozitie de repaus descarcarea automata a periei impiedica deformarea benzilor periei si deteriorarea mochetei.
Caracteristici aspirator Karcher CV 30/1 pentru covoare:
- Posibilitate buna de curatare: Furtunul pentru aspirare extensibil poate fi scos cu usurinta. Astfel pot fi indepartate usor blocajele.
- Cuplu pentru forta centrifugala patentata: Pentru durata mai lunga de viata: cuplul pentru forta centrifugala patentata protejeaza intregul cap de perie impotriva supraincarcarii si impiedica astfel costuri de service.
- Setare manuala a periilor cu valt: Adaptare rapida la diferite inaltimi de nivel.

Pe langa varietatea mare de aspiratoare oferite va punem la dispozitie saci, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de aspiratoare industriale si profesionale Karcher.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Latime de lucru (mm): 300
Debit aer (l/s): 48
Vacuum (mbar/kPa): 207 / 20,7
Continut recipient (l): 5,5
Capacitate maxima de consum (W): Max. 1150
Diametru nominal standard: 35
Lungime cablu (m): 12
Nivelul presiunii acustice (dB(A)): 67
Nivelul de putere acustica (dB(A)): 80
Cantitate motoare: 1
Putere motor perii (W): -
Greutate (kg): 8,4
Dimensiuni (L x l x H) (mm): 320 x 310 x 1220
Clasa de eficienţa energetica: D

Duza pentru rosturi
Duza pentru tapiterii
Ţeava de aspiraţie detaşabila
Furtun extensibil de aspiraţie
Punga filtru, Pasla
Afisaj stare filtru
Maner cu inaltime reglabila
Perie tip valţ, 1 Pieces

CleanKasa va ofera aspiratoare profesionale si industriale Karcher pentru covoare la cele mai mici preturi.

Gama de aspiratoare profesionale Karcher pentru covoare cuprinde: aspirator Karcher pentru covoare CV 60/2 RS Bp Pack, aspirator Karcher pentru covoare CV 48/2 Adv, aspirator Karcher pentru covoare CV 38/2 Adv, aspirator Karcher pentru covoare CV 38/1 si aspirator Karcher pentru covoare CV 30/1.

Aspiratoarele pentru covoare cu perii de la Karcher combina puterea de aspirare cu o perie actionata electric. Astfel indepartati mizeriile bine inchegate in fibre protejand in acelasi timp covoarelele dumneavoastra.

Contact Telefonic