Masina Karcher
IC 15/240 W

INFORMATII 0758 025 025

Masini curatenie stradale si municipale Karcher

Masina de aspirat gunoi Karcher IC 15/240 W

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina aspirat gunoi Karcher IC 15/240 W.

Masina de aspirat gunoi Karcher IC 15/240 W este este un aparat de curatare compact, modern si functional pentru curatarea punctuala pe suprafete exterioare, dezvoltata in special pentru utilizarea in zona municipala. S-a pus accent in principal pe functionalitate, confort la utilizare, aspect robust precum si accesorii in dotare standard si accesorii optionale in functie de necesitate precum filtrul eficient pentru praf fin sau functia pentru suflare.
Aparatul IC 15/240 W este usor de utilizat si este dotat cu o unitate de aspirare performanta si optional cu o teava de suflare. Astfel este potrivita pentru curatarea punctuala in zonele greu accesibile. Admisie eficienta a murdariei prin principiul de aspirare, clasica turbina radiala, asezata in centrul masinii, produce un vacuum mare, de unde se genereaza un debit de pana la 700 m³/h. Astfel este aspirat in recipientul pentrumizerie aerul impreuna cu mizeria.
Avantaje masina de aspirat gunoi Karcher IC 15/240 W:
- Comanda cu o singura mana prin oiste. Manuire usoara si comanda simpla a masinii - o mana este tot timpul libera pentru a fi utilizata.
- Mecanism de rulare hidrostatic fara necesitate de intretinere (inainte / inapoi).
Pe langa varietatea mare de masini de curatenie stradala oferite va punem la dispozitie, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masini municipale Karcher.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Putere (kW) 4
Viteza de lucru (km/h) 6
Perioada de utilizare per umplere rezervor (h) 2,5
Capacitate recipient (l) 240
Capacitate de incarcare (kg) 70
Latime de lucru (mm) 100
Capacitate de urcare (%) 15

Furtun de aspirare incl. teava de aspirare
Contoar ore de functionare
Container de gunoi de 240 l
Depozit cu incuietoare
Clapeta de aruncare gunoi

CleanKasa va ofera echipamente si masini curatenie stradala si municipala Karcher profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini curatenie municipale Karcher cuprinde: masina curatenie stradala Karcher maturat - aspirat MC 50 Adv Comfort, masina curatenie stradala Karcher maturat - aspirat MC 50 Advanced, masina curatenie stradala Karcher pentru aspirarea gunoiului IC 15/240 W Adv si masina curatenie stradala Karcher pentru aspirarea gunoiului IC 15/240 W.

Echipamentele de curatenie municipala Karcher sunt masini compacte, versatile, eficiente, pot fi utilizate si pentru indepartarea zapezii si pentru curatarea zonelor acoperite cu iarba, indiferent de anotimp.

Alege dintre producatorii de echipamente si masini de curatenie stradala

Contact Telefonic