Curatenie stradala
Tennant 636

INFORMATII 0758 025 025

Masini curatenie stradale si municipale Tennant

Masina curatenie stradala Tennant Green Machines 636

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina curatenie stradala Tennant Green Machines 636.

Masina de curatenie stradala Tennant Green Machines 636 este o măturatoare stradală din categoria de 1m3, destinată curăţeniei în centrele de oraşe, parcuri, parcări sau alte aplicaţii similare. Sistemul de dispersie a apei denumit Cloude Maker oferă economii substanţiale la apa folosită şi oferă un control excelent al prafului.
Maşina Tennant Green Machines 636 este foarte uşor de manevrat, oferind rezultate excelente cu costuri reduse de exploatare. Rezervorul este complet din oţel inoxidabil, oferind durată de viaţă maximă.
Avanatje masina curatenie stradala Tennant Green Machines 636:
- poate fi dotată cu aer condiţionat, CD player sau camera video.
- poate fi dotată cu perie şi lamă de zăpadă şi desigur o sărăriţă cu o capacitate de 210 L.
Pe langa varietatea mare de masini de curatenie stradala oferite va punem la dispozitie, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masini municipale Tennant Green Machines.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Raza de măturare (minim/maxim) 130/205 cm
Capacitate volumetrica 1 mc
Putere motor 31,4 kW
Consum combustibil (estimare) 3,5 Lt/oră
Viteza maximă 32 km/oră
Greutate 1950 kg

Brosura masina curatenie stradala Tennant Green Machines 636 - Descarca

CleanKasa va ofera masini si echipamente curatenie stradala Tennant profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de echipamente curatenie stradala Tennant cuprinde: masina curatenie stradala Green Machines Tennant 400, masina curatenie stradala Green Machines Tennant 636 si masina curatenie stradala Green Machines Tennant 500 ZE.

Masinile sunt foarte usor de manevrat, oferind rezultate excelente cu costuri reduse de exploatare. In plus asigura un confort maxim pentru deplasare si manevrare si un excelent control al prafului. Echipamentele pot fi dotate cu perii si lame de zapada si cu site de dispersare a sarii sau alor substante antiderapante.

Alege dintre producatorii de echipamente si masini de curatenie stradala

Contact Telefonic