Curatenie stradala
Tennant 500 ZE

INFORMATII 0758 025 025

Masini curatenie stradale si municipale Tennant

Masina curatenie stradala Tennant Green Machines 500 ZE

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina curatenie stradala Tennant Green Machines 500 ZE.

Masina de curatenie stradala Tennant Green Machines 500 ZE este prima maşină de măturat electrică, de generaţie nouă, având un container de 0,7 m3 net. Cu o singură încărcare a bateriei avem o autonomie netă de lucru de 8 ore, iar încărcarea durează 4 ore. Este posibila şi schimbarea setului de baterii, astfel putem avea o autonomie fără întreruperi.
Maşina Tennant Green Machines 500 ZE este ideala pentru centrele aglomerate de oraş sau în locuri unde zgomotul este un factor important.
Avanatje masina curatenie stradala Tennant Green Machines 500 ZE:
- zgomot foarte mic,
- zero emisii de carbon,
- Viteza maximă 25 km/oră
Pe langa varietatea mare de masini de curatenie stradala oferite va punem la dispozitie, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masini municipale Tennant Green Machines.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Raza de măturare (minim/maxim) 130/190 cm
Capacitate volumetrica 0,75 mc
Putere motor 15 kW
Viteza maximă 25 km/oră
Greutate 2300 kg

Brosura masina curatenie stradala Tennant Green Machines 500 ZE - Descarca

CleanKasa va ofera masini si echipamente curatenie stradala Tennant profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de echipamente curatenie stradala Tennant cuprinde: masina curatenie stradala Green Machines Tennant 400, masina curatenie stradala Green Machines Tennant 636 si masina curatenie stradala Green Machines Tennant 500 ZE.

Masinile sunt foarte usor de manevrat, oferind rezultate excelente cu costuri reduse de exploatare. In plus asigura un confort maxim pentru deplasare si manevrare si un excelent control al prafului. Echipamentele pot fi dotate cu perii si lame de zapada si cu site de dispersare a sarii sau alor substante antiderapante.

Alege dintre producatorii de echipamente si masini de curatenie stradala

Contact Telefonic