Curatenie stradala
Karcher MC 50

INFORMATII 0758 025 025

Masini curatenie stradale si municipale Karcher

Masina curatenie stradala Karcher MC 50 Adv Comfort

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina curatenie stradala Karcher MC 50 Adv Comfort.

Masina de curatenie stradala Karcher MC 50 Adv Comfort este o masina compacta potrivita pentru utilizare pe tot parcursul anului, atat iarna cat si in sezonul verde.
Aparatul Karcher MC 50 Adv Comfort ofera cele mai bune proprietati de maturare si este pe deasupra utilizabila pe parcursul intregului an. Datorita sistemului de schimbare rapida pot fi schimbate in doar cateva minute atasamente precum freza de zapada sau cositoarea fara scule auxiliare.
Avantaje masina de curatenie stradala Karcher MC 50 Adv Comfort:
- Concept de schimbare rapida fara scule pentru accesorii. Schimb rapid si fara efort a diferitelor utilaje de catre o singura persoana. Masina poate fi transformata in doar cateva minute dintr-o masina de maturat intr-o masina de deszapezit sau de intretinere a ierbii.
- Tractiune integrata 4WD. Pentru prindere optima si inaintare si pe suprafete ude sau alunecoase (de ex. iarna sau pe iarba).
- Sistem de aspirare extrem de eficient. Sistem de aspirare perfect conceput pentru reducerea consumului de combustibil si de apa precum si pentru scaderea emisiilor evacuate si a nivelului de zgomot.
- Incalzire si aer conditionat. MC 50 Adv Comfort ofera confort maxim in exploatare in medii de lucru calde.
Pe langa varietatea mare de masini de curatenie stradala oferite va punem la dispozitie, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masini municipale Karcher.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Putere de antrenare (kW/hp) 19,2 / 26
Capacitate maxima de suprafata (m²/h) 14000
Latime de lucru (mm) 1400
Latime de lucru max. cu 3 perii laterale (mm) 2000
Latime de maturare variabila (mm) 1100 - 1400
Recipient murdarie (l) 500
Capacitate de incarcare (kg) 400
Rezervor de apa (l) 165
Capacitate de urcare (%) 25
Viteza de rulare (km/h) 20
Raza de viraj (m) 0,75
Ridicare recipient m 1,45
Greutate (kg) 1110
Dimensiuni (L x l x H) (mm) 2960 x 1090 x 1970

Inversarea directiei de rotatie pentru maturi laterale
Utilizare pe tot timpul anului
Utilizare in exterior

CleanKasa va ofera echipamente si masini curatenie stradala si municipala Karcher profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini curatenie municipale Karcher cuprinde: masina curatenie stradala Karcher maturat - aspirat MC 50 Adv Comfort, masina curatenie stradala Karcher maturat - aspirat MC 50 Advanced, masina curatenie stradala Karcher pentru aspirarea gunoiului IC 15/240 W Adv si masina curatenie stradala Karcher pentru aspirarea gunoiului IC 15/240 W.

Echipamentele de curatenie municipala Karcher sunt masini compacte, versatile, eficiente, pot fi utilizate si pentru indepartarea zapezii si pentru curatarea zonelor acoperite cu iarba, indiferent de anotimp.

Alege dintre producatorii de echipamente si masini de curatenie stradala

Contact Telefonic