Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Curatat mochete
Tennant E5

INFORMATII 0758 025 025

Masini curatat mochete si covoare Tennant

Masina curatat mochete Tennant E5

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina curatat mochete Tennant E5.

Masina de curatat mochete Tennant E5 este un echipament compact de curatare a covoarelor si mochetelor prin extracţie, dotat cu o perie cilindrică care oferă rezultate excelente în cazul curăţeniei de bază. Prin frecarea puternică a periei (1200 rpm) se pot obţine rezultate remarcabile şi pe mochete vechi si foarte murdare.
Echipamentul pentru curatat mochete Tennant E5 are o inaltime redusa si poate fi dotat opţional cu talpă de injecţie extracţie pentru mochete sau accesoriu pentru canapele, tapiţerii si scaune.
Observatii masina curatat mochete Tennant E5:
- latimea de curăţare este de 38 cm,
- capacitatea rezervorului este de 19L,
- lungimea cablului este de 15 m,
- nivelul de zgomot este de 68 dB.
Pe langa varietatea mare de masini de curatat mochete si covoare oferite va punem la dispozitie, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de aparate de curatat mochete Tennant.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Front de lucru 38 cm
Putere motor de aspirare 0,88 kW
Putere motor perie 0,3 kW
Capacitate rezervor apa curata 19 Lt
Capacitate rezervor de recuperare 19 Lt
Putere ridicare apa 2184 mm
Rotatie perie 1200 rpm
Nivel zgomot 69 dB(A)
Lungime cablu 15 m

Fisa tehnica masina curatat mochete Tennant E5 - Descarca

CleanKasa va ofera masini curatat covoare si masini curatat mochete Tennant profesioanle si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini curatat mochete Tennant cuprinde: masina curatat mochete Tennant 1210-1215, masina curatat mochete Tennant E5 si masina curatat mochete Tennant R3 Ready Space.

Formele special concepute si dimesiunile reduse ale masinilor de curatat mochete Tennant le recomanda pentru utilizare cu succes si in spatii inguste sau congestionate iar in exploatare nivelul de zgomot este redus putat fi folosite fara a produce discomfort. Echipamentele Tennant sunt usor de manevrat, oferind rezultate excelente pentru curatarea si intretinerea mochetelor si, in acelasi timp, siguranta pentru operator.

Alege dintre producatorii de masini de curatat mochete si covoare

Call Now Button