Curatat mochete
Nilfisk 410

INFORMATII 0758 025 025

Masini curatat mochete Nilfisk cu injectie extractie

Masina curatat mochete Nilfisk AX410

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina curatat mochete Nilfisk AX410 profesionala.

Masina pentru curatat mochete Nilfisk AX14 este un aparat compact pentru covoare folosit la curatarea suprafetelor textile. Extragerea rapidă şi eficientă a murdăriei din covoare reprezintă caracteristica principală, alaturi de fiabilitate si folosire usoara.
Masinile Nilfisk AX410 sunt proiectate pentru a îndeplini cele mai dificile sarcini de curăţenie aferente spaţiilor acoperite cu mochetă din birouri, şcoli, aeroporturi, restaurante, hoteluri, mall-uri şi alte spaţii foarte circulate.
Observatii masina curatat mochete Nilfisk AX410:
- Mecanismul de ultima generatie de eliminare a umezelii accelereaza procesul de uscare
- Accesoriile integrate pe AX 410 fac mai uşoara curatarea scaunelor si a tapetului de pe perete si a spatiilor greu accesibile
- Manerul este reglabil pentru depozitare usoara si utilizare ergonomica
Pe langa varietatea mare de masini de curatat mochete oferite va punem la dispozitie, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de aparate pentru spalat si curatat mochete si covoare, industriale si profesionale Nilfisk.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

TIP ASPIRATORAX 410
Tensiune alimentare220-240 V
Putere1600 W
Nr. motoare1
Lungime cablu15 m
Presiune pompa4 bar
Debit aer46 l/sec
Latime curatare410 mm
Rezervor solutie/colectare30 l / 23  l
Dimensiuni (Lxlxh)710x470x800 mm
Greutate45 kg

 

Brosura masina curatat mochete Nilfisk AX 410 - Descarca
Fisa tehnica masina curatat mochete Nilfisk AX 410 - Descarca

CleanKasa va ofera masini curatat covoare si masini curatat mochete Nilfisk profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini curatat covoare si mochete Nilfisk cuprinde: masina curatat Nilfisk TW 300 S, masina curatat Nilfisk AX14, masina curatat Nilfisk MX 307 H si masina curatat Nilfisk AX310-AX410.

Aceste maşini au fost dezvoltate pentru a fi utilizate simplu şi eficient de către toţi utilizatorii. Design de calitate si tehnologie de prima clasa, pentru economii la apa si substante chimice. Pentru curatarea mochetelor si tapiteriilor Nilfisk va ofera echipamentul potrivit cu un design de inalta calitate si o tehnologie de prima clasa.

Alege dintre producatorii de masini de curatat mochete si covoare

Contact Telefonic