Curatat covoare
Karcher BRC 45/45 C

INFORMATII 0758 025 025

Masini curatat mochete si covoare Karcher

Masina curatat covoare Karcher BRC 45/45 C

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina curatat covoare Karcher BRC 45/45 C.

Masina de curatat covoare Karcher BRC 45/45 C ofera curatare intermediara si in profunzime pentru covoare intr-un singur aparat.
BRC 45/45 C ofera doua functii intr-un singur aparat. Oferind rezultate de curatenie in profunzime printr-un singur proces, aparatul BRC 45/45 poate fi folosit pentru curatare intermediara in doua etape - oferind curatarea rapida, eficienta a covoarelor cu un timp de uscare foarte scurt. Folosind detergentul de covoare cu uscare rapida de la Karcher RM 768, covoarele cu o suprafata de la medie la mare pot fi curatate si sunt gata de aspirare in 20 minute.
Avantaje masina curatat covoare Karcher BRC 45/45 C:
- Cap de perie cu flotor cu stavilare cilindrice contrarotative. Curata fibrele in acelasi timp din doua parti. Doua stavilare cilindrice pentru o performanta mare de curatare. Este responsabil pentru un contact cu suprafata uniform chiar si pe suprafetele denivelate.
- Directie de lucru inainte si inapoi. Directia de mers reglabila pe tipul de suprafata. Prin rabatarea manerului de impins poate fi aleasa directia de lucru. Pozitie de utilizare inainte si inapoi ergonomica pentru curatarea covoarelor.
Pe langa varietatea mare de masini de curatat mochete si covoare oferite va punem la dispozitie, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de aparate de curatat covoare Karcher.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Capacitate pe suprafaţa (curaţare de baza/ curaţare intermediara "iCpaso") (m²/h) 350 - 1000
Debit aer l/s 45
Vacuum (mbar/kPa) 300 / 30
Curaţare intermediara prin pulverizare (bar) 3,5
Curatare intermediara prin pulverizare (bar) 7
Latime lucru perii (mm) 410
Latime de lucru aspirare (mm) 450
Rezervor apa curata /reciclata (l) 45 / 38
Putere turbina (W) 1100
Putere motor perii (W) 600
Greutate (kg) 48
Dimensiuni (L x l x H) (mm) 770 x 545 x 1250

Directie de lucru, inainte sau inapoi
Oparere iCapsol
Nr. de valturi, 2 bucati

CleanKasa va ofera masini curatat covoare si masini curatat mochete Karcher profesioanle si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini curatat covoare Karcher cuprinde: masina curatat covoare Karcher BRC 30/15 C, masina curatat covoare Karcher BRC 45/45 C si masina curatat covoare Karcher BRS 43/500 C.

Masinile de curatat mochete si covoare Karcher sunt robuste, performante si adecvate pentru curatarea de baza si intermediara a suprafetelor mochetate si pentru eliminarea petelor de pe suprafetele textile. Suprafetele mochetate din clădirile de birouri, hoteluri sau scoli sunt solicitate foarte puternic zi de zi. Aici si-au demonstrat calitatile masinile curatat covoare Karcher.

Alege dintre producatorii de masini de curatat mochete si covoare

Contact Telefonic