Curatat covoare Karcher
BRC 30/15 C

INFORMATII 0758 025 025

Masini curatat mochete si covoare Karcher

Masina curatat covoare Karcher BRC 30/15 C

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina curatat covoare Karcher BRC 30/15 C.

Masina de curatat covoare Karcher BRC 30/15 C ofera curatare rapida, eficienta, in profunzime a covoarelor printr-un singur proces. Economic pe suprafete cuprinse intre 200 si 800 m².
BRC 30/15 C ofera curatarea simpla, eficienta, in profunzime a covoarelor printr-un singur proces. Aparatul este proiectat pentru a oferi o usurinta exceptionala in utilizare. Garanteaza rezultate in profunzime superbe. Folosind metoda de extragere prin pulverizare cu ajutorul unei perii rotative si a puterii mari de aspirare. BRC 30/15 C curata in profunzime printr-un singur proces si ajuta covoarele sa se usuce foarte repede.
Avantaje masina curatat covoare Karcher BRC 30/15 C:
- Performanta mare de curatare. Stavilarul cu perii sustine curatarea in detaliu. Perie tip valt pozitionata cu balans, asigurand o capacitate uniforma de curatare. Fibrele sunt indreptate si capata un aspect uniform.
- Dimensiuni compacte. Ideal pentru suprafete intre 200 m² si 800 m². Usor de transportat, depozitare usoara.
Pe langa varietatea mare de masini de curatat mochete si covoare oferite va punem la dispozitie, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de aparate de curatat covoare Karcher.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Capacitate pe suprafaţa (curaţare de baza/ curaţare intermediara "iCpaso") m²/h 150
Debit aer l/s 20
Vacuum (mbar/kPa) 300 / 30
Curatare intermediara prin pulverizare (bar) 3,5
Latime lucru perii (mm) 270
Latime de lucru aspirare (mm) 315
Rezervor apa curata /reciclata (l) 15 / 17
Putere turbina (W) 1130
Putere motor perii (W) 80
Greutate (kg) 36
Dimensiuni (L x l x H) (mm) 920 x 360 x 750

Directie de lucru, inapoi
Nr. de valturi, 1 bucata

CleanKasa va ofera masini curatat covoare si masini curatat mochete Karcher profesioanle si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini curatat covoare Karcher cuprinde: masina curatat covoare Karcher BRC 30/15 C, masina curatat covoare Karcher BRC 45/45 C si masina curatat covoare Karcher BRS 43/500 C.

Masinile de curatat mochete si covoare Karcher sunt robuste, performante si adecvate pentru curatarea de baza si intermediara a suprafetelor mochetate si pentru eliminarea petelor de pe suprafetele textile. Suprafetele mochetate din clădirile de birouri, hoteluri sau scoli sunt solicitate foarte puternic zi de zi. Aici si-au demonstrat calitatile masinile curatat covoare Karcher.

Alege dintre producatorii de masini de curatat mochete si covoare

Contact Telefonic