Masini monodisc
Clean Track

INFORMATII 0758 025 025

Monodisc Clean Track. Masini monodisc Clean Track - Germania!

CleanKasa va ofera monodisc Clean Track si masini monodisc Clean Track profesionale si industriale pentru lustruit si curatat pardoseala la cele mai bune preturi.

Pentru curatarea profesionala a podelelor masinile monodisc Clean Track produse in Germania sunt solutia ideala. Sunt simplu de utilizat si ergonomice, potrivite pentru intretinerea si curatarea zilnica a podelelor dure si pentru samponarea mochetelor.
Aceste monodiscuri Clean Track pot fi utilizate pentru orice tip de podea, de la linoleum la mozaic si parchet, marmura, podele industriale si beton. Viteza mare de operare le face ideale si pentruspalare, lustruire, polishare, decapare si operatiuni de frezare.

Sunt echipate cu dispozitiv de siguranta bimanual impotriva actionarii accidentale a mașinii care se asigura ca masina poate fi activata numai in pozitia de lucru. Manerul este reglabil pe inaltime iar nivelul de apa care umezeste periile se regleaza printr-o parghie care este integrata direct in manerul masinii. Carcasa este din metal iar transmisia se face prin angrenaj cu roti dintate, fara curea de transmisie, obtinandu-se astfel un cuplu mai mare si fiabilitate sporita.

Fie ca este vorba despre o curatenie de profunzime sau curatenie zilnica de intretinere accesoriile disponibile - perii si pad-uri - se adapteaza perfect si sunt usor de schimbat utilizand acelasi echipament.
Pentru alegerea celei mai potrivite solutii, detalii sau comenzi, va rugam sa ne contactati accesand pagina de Contact.

Monodiscuri CleanTrack

CT 13

Monodiscuri Clean Track

CT 17

Monodiscuri Clean Track

CT 18

CleanKasa va ofera masini monodisc si monodiscuri Clean Track profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de monodiscuri si masini monodisc Clean Track cuprinde:
- monodisc profesional Clean Track CT 13 cu diametrul periei de 13'';
- monodisc profesional Clean Track CT 17 cu diametrul periei de 16'';
- monodisc profesional Clean Track CT 18 cu diametrul periei de 17'' si greutati suplimentare;

Monodiscurile Clean Track sunt echipamente fiabile, cu un design ergonomic, perfect adaptate celor mai stricte standarde de curatenie.

Alege dintre producatorii de monodiscuri si masini monodisc profesionale

Contact Telefonic