Masini Maturat
Fiorentini

INFORMATII 0758 025 025

Masina maturat Fiorentini. Masini maturat aspirat Fiorentini!

CleanKasa va ofera masina maturat Fiorentini si masini maturat aspirat Fiorentini profesionale si industriale la cele mai bune preturi.

Masinile de maturat si aspirat Fiorentini se remarca prin constructia mecanica si robusta, fiind ideale pentru utilizarea in domeniul profesional si industrial. Cu ajutorul masinilor de maturat Fiorentini puteti curata de la spatii de dimensiuni reduse pana la spatii industriale cu suprafete mari, parcari subterane si supraterane, hale industriale etc., fiind perfecte atat pentru utilizare in interior cat si pentru exterior.
Indiferent de modelul ales, toate maturatoarele Fiorentini sunt dotate cu unul sau mai multe motoare de aspirare. Constructiv, masinile de maturat aspirat pardoseli Fiorentini se impart in masini maturat impinse (sau manuale) si masini maturat cu post de conducere. Din punct de vedere al tractiunii, maturatoarele Fiorentini sunt alimentate cu acumulatori, motor diesel sau motor pe benzina.

Pe langa varietatea mare de masini maturat oferite, CleanKasa va pune la dispozitie accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masini de maturat aspirat industriale si profesionale Fiorentini produse in Italia.
Pentru alegerea celei mai potrivite solutii, detalii sau comenzi, va rugam sa ne contactati accesand pagina de Contact.

Masina maturat aspirat Fiorentini impinsa

SP 500

Masina maturat aspirat Fiorentini om la bord

MINI SWEEPER

Masina maturat aspirat Fiorentini om la bord

UBF 28

Masina maturat aspirat Fiorentini om la bord

S32

Masina maturat aspirat Fiorentini om la bord

S34

CleanKasa va ofera masini de maturat Fiorentini profesioanle si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini maturat aspirat Fiorentini cuprinde: masina maturat Fiorentini SP 500 impinsa, masina maturat Fiorentini MINI SWEEPER cu post de conducere, masina maturat Fiorentini UBF 28 cu post de conducere, masina maturat Fiorentini S32 cu post de conducere si masina maturat Fiorentini S34 cu post de conducere.

Masinile de maturat Fiorentini se caracterizeaza prin robustete si durabilitate fiind solutii optime de maturat pe termen lung pentru orice aplicatie industriala, executand cele mai dificile sarcini de curatenie cu eficienta maxima.

Alege dintre producatorii de masini de maturat

Contact Telefonic