Aspiratoare
Clean Track

INFORMATII 0758 025 025

Aspiratoare Clean Track profesionale si industriale

CleanKasa va ofera aspiratoare Clean Track profesionale si aspiratoare Clean Track industriale la cel mai bun pret.

Durabilitatea, un nivel inalt de performanta si o gama larga de aplicabilitate sunt fundatia aspiratoarelor Clean Track umed uscate. Experienta indelungata in domeniul tehnologiei industriale de filtrare a dus la dezvoltarea de solutii specifice fiecarei nevoi de curatenie.
Fiind dotate cu unul sau trei motoare robuste, gama de aspiratoare Clean Track profesionale pentru lichide a fost conceputa sa raspunda oricarei solicitari, indiferent cat de dificila.
In functie de materialul din care sunt construite rezervoarele, pentru seria de aspiratoare STBL bazinul este din inox iar pentru seria PLBL bazinul este construit din plastic foarte rezistent.

Pe langa varietatea mare de aspiratoare oferite, CleanKasa va pune la dispozitie saci, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de aspiratoare industriale si profesionale Clean Track Germania.
Pentru alegerea celei mai potrivite solutii, detalii sau comenzi, va rugam sa ne contactati accesand pagina de Contact.

Aspirator Clean Track umed uscat

Vac-Line 15-1-STBL

Aspirator Clean Track umed uscat

Vac-Line 30-1-STBL

Aspirator Clean Track umed uscat

Vac-Line 30-1-PLBL

Aspirator Clean Track umed uscat

Vac-Line 70-2-STBL

Aspirator Clean Track umed uscat

Vac-Line 70-3-STBL

Aspirator Clean Track umed uscat

Vac-Line 70-3-PLBL

Aspirator Clean Track umed uscat

Vac-Line 80-3-STBL

Aspirator Clean Track umed uscat

Vac-Line 90-3-PLBL

Aspirator Clean Track umed uscat cu pompa

Pump-Line 70-2

Aspirator Clean Track umed uscat

Big-Mouth 70-3-PLBL

CleanKasa va ofera aspiratoare Clean Track profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de aspiratoare umed uscate Clean Track Vac Line cu rezervoare din inox cuprinde: aspirator Clean Track Vac-Line 15-1-STBL, aspirator Clean Track Vac-Line 30-1-STBL,  aspirator Clean Track Vac-Line 70-2-STBL, aspirator Clean Track Vac-Line 70-3-STBL si aspirator Clean Track Vac-Line 80-3-STBL.
Gama de aspiratoare umed uscate Clean Track Vac Line cu rezervoare din plastic rezistent cuprinde:aspirator Clean Track Vac-Line 15-1-PLBL, aspirator Clean Track Vac-Line 30-1-PLBL, aspirator Clean Track Vac-Line 70-3-PLBL si aspirator Clean Track Vac-Line 90-3-PLBL.
Pe langa aspiratoarele enumerate mai sus, Clean Track va pune la dispozitie aspiratorul Clean Track Pump-Line 70-2 dotat cu o pompa submersibila si aspiratorul Clean Track Big-Mouth 70-3-PLBL cu diametrul de aspirare de 51 mm.

Aceste aspiratoare Clean Track umed uscate sunt potrivite pentru curatarea echipamentelor industriale, podelelor si statilor de lucru, ofera flexibilitate si usurinta in utilizare si au o putere mare de aspirare. Sunt potrivite pentru utilizarea continua iar forma compacta le face usor de depozitat.

Alege dintre producatorii de aspiratoare profesionale si industriale

Contact Telefonic