Aspirator uscat Karcher
T 12/1 eco!eff...

INFORMATII 0758 025 025

Aspiratoare Karcher profesionale uscate!

Aspirator Karcher T 12/1 eco!efficiency uscat

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru aspirator Karcher T 12/1 eco!efficiency uscat.

Aspiratorul Karcher T 12/1 eco!efficiency este echipat cu sac de filtrare fleece extrem de eficient care permite un volum de filtrare de pana la trei ori mai mare comparativ cu un sac din hartie. Acesta este un avantaj care genereaza economii deoarece perioadele de functionare dintre inlocuirile filtrelor sunt mai lungi.
Observatii aspirator Karcher T 112/1 eco!efficiency uscat:
Performantele aspiratorului T 12/1 Eco!Efficiency, debitul de aer si sistemul de filtrare in 6 trepte (incl. microfiltrul ca si optiune speciala) au fost proiectate astfel incat sa se evite pierderea puterii de aspiratie. Centrul de gravitatie jos ofera stabilitate.
Cablul de alimentare poate fi rulat in spatiul de depozitare sau pe un carlig de cablu pliabil, ca solutie rapida, in cazul schimbarii frecvente a locatiei, de ex., curatarea obiectelor din hoteluri, etc.
Functie speciala: accesoriul pentru podea poate fi introdus in suportul de pentru accesorii (de pe spatele aparatului) si poate fi folosit ca solutie de fixare a accesoriului pe masina dupa terminarea operatiunii.
Furtunul de aspiratie de pe unitate are un sistem de fixare cu clema simplu, dar eficient. Nu trebuie decat sa impingeti furtunul catre admisia aparatului si se cupleaza o garnitura elastica - nimic mai mult. Sistemul asigura faptul ca furtunul de aspiratie nu se desprinde cand este tras de utilizator.
Pe langa varietatea mare de aspiratoare oferite va punem la dispozitie saci, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de aspiratoare industriale si profesionale Karcher.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

TIP ASPIRATORT 12/1 eco!eff
Tensiune alimentare230 V
Debit aer43 l/s
Vacuum230/23 mbar/kPa
Continut recipient12 l
Capacitate maxima de consum750 W
Diametru nominal standard32 mm
Lungime cablu12 m
Nivelul presiunii acustice65 dB(A)
Nivelul de putere acustică71 dB(A)
Greutate6,6 kg
Dimensiuni (L x l x H)410 x 315 x 340 mm
Clasa de eficienţă energetică A

 

• Furtun de aspirare: 2.5 m
• Teava de aspirare: metalica 2 x 0,5m
• Material recipient: Plastic
• Duza podea comutabila: 285 mm
• Sistem clema pentru prelungirea furtunului

• companiile de curatenie
• hoteluri
• restaurante
• birouri
• magazine
• spitale

CleanKasa va ofera aspiratoare profesionale si industriale Karcher uscate la cele mai mici preturi.

Gama de aspiratoare profesionale Karcher uscate cuprinde: aspirator Karcher T 15/1 eco!efficiency uscat, aspirator Karcher NT 15/1 HEPA + ESB 28 uscat, aspirator Karcher NT 15/1 HEPA uscat, aspirator Karcher T 12/1 eco!efficiency uscat, aspirator Karcher T 12/1 uscat, aspirator Karcher T 10/1 eco!efficiency uscat, aspirator Karcher T 10/1 uscat, aspirator Karcher T 7/1 eco!efficiency uscat, aspirator Karcher T 7/1 uscat si aspirator Karcher BV 5/1 uscat.

Aspiratoarele Karcher uscate, mici si mobile, compacte si silentioase de la Karcher sunt concepute in special in concordanta cu necesitatile clientilor profesionali. Astfel, aspiratoarele profesionale Karcher uscate sunt proiectate sa raspunda oricaror nevoi, asigurand curatarea rapida si confortabila indiferent de domeniu.

Contact Telefonic