Aspirator uscat
Karcher T 10/1

INFORMATII 0758 025 025

Aspiratoare Karcher profesionale uscate!

Aspirator Karcher T 10/1 uscat

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru aspirator Karcher T 10/1 uscat.

Avand o putere de 1250 W, acest aparat compact creeaza un vacuum puternic de 24,4 kPa (244 bar). Se poate actiona usor si comod - fara aplecari suparatoare - prin intrerupatorul mare de picior. Cotul usor de manuit cu sistem Clip si reglare in trepte a capacitatii de aspiratie permite pe intervale lungi o munca fara epuizare. Lungimea furtunului de aspiratie este de 2.5 m. Insusirile mobile ale aspiratorului uscat sunt datorate sasiului cu cele doua role pentru greutati si cele doua pentru directie. O margine circulara de protectie are grija ca recipientul rezistent (capacitate 10 l) sa nu cauzeze nicio stricaciune mobilei. Aparatul T 10/1 este dotat standard cu o punga-membrana pentru filtru ce permite o absorbtie a prafului de cel putin doua ori mai mare decat in cazul uneia din hartie. Un sistem de filtrare in sase etape asigura o performanta de retentie impecabila.

Pe langa varietatea mare de aspiratoare oferite va punem la dispozitie saci, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de aspiratoare industriale si profesionale Karcher.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

TIP ASPIRATORT 10/1
Tensiune alimentare230 V
Debit aer61 l/s
Vacuum244/24,4 mbar/kPa
Continut recipient32 l
Capacitate maxima de consum1250 W
Diametru nominal standard32 mm
Lungime cablu10 m
Nivelul presiunii acustice62 dB(A)
Nivelul de putere acustică75 dB(A)
Greutate6 kg
Dimensiuni (L x l x H)355 x 310 x 385 mm
Clasa de eficienţă energetică E

 

• Furtun de aspirare: 2.5 m
• Teava de aspirare: metalica 2 x 0,5m
• Material recipient: Plastic
• Duza podea comutabila: 270 mm
• Sistem clema pentru prelungirea furtunului

• companiile de curatenie
• hoteluri
• restaurante
• birouri
• magazine
• spitale

CleanKasa va ofera aspiratoare profesionale si industriale Karcher uscate la cele mai mici preturi.

Gama de aspiratoare profesionale Karcher uscate cuprinde: aspirator Karcher T 15/1 eco!efficiency uscat, aspirator Karcher NT 15/1 HEPA + ESB 28 uscat, aspirator Karcher NT 15/1 HEPA uscat, aspirator Karcher T 12/1 eco!efficiency uscat, aspirator Karcher T 12/1 uscat, aspirator Karcher T 10/1 eco!efficiency uscat, aspirator Karcher T 10/1 uscat, aspirator Karcher T 7/1 eco!efficiency uscat, aspirator Karcher T 7/1 uscat si aspirator Karcher BV 5/1 uscat.

Aspiratoarele Karcher uscate, mici si mobile, compacte si silentioase de la Karcher sunt concepute in special in concordanta cu necesitatile clientilor profesionali. Astfel, aspiratoarele profesionale Karcher uscate sunt proiectate sa raspunda oricaror nevoi, asigurand curatarea rapida si confortabila indiferent de domeniu.

Contact Telefonic