Aspirator Starmix
TS 714 RTS HEPA

INFORMATII 0758 025 025

Aspiratoare Starmix TS 714 RTS HEPA pentru praf

Aspirator Starmix TS 714 RTS HEPA

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru aspirator Starmix TS 714 RTS HEPA profesional uscat.

Aspiratorul Starmix TS 714 RTS HEPA este un aspirator profesional pentru praf foarte siletios. De aceea este excelent pentru efectuarea operatiunilor de curatenie in timpul orelor de program in cladiri de birouri, hoteluri, spatii rezidentiale. Puterea de aspirare este foarte mare ceea ce permite o eficienta ridicata iar operarea este posibila si fara sacul de filtrare. Filtrul HEPA asigura un mediu de lucru sigur, potrivit pentru persoanele care sunt alergice la praf.
Acest aspirator Starmix TS 714 RTS HEPA este foarte confortabil in utilizare datorita intrerupatorului pe pedala ON / OFF si a pozitiei de parcare pentru accesorii. Regulatorul de putere Mod Eco permite un raspuns rapid la orice tip de podele. Barele de protectie elastice si rotile de cauciuc permit aspiratorului o functionare silentioasa iar banda rulanta este foarte lunga pentru stabilitate optima si special gandita pentru a asigura deplasarea cu usurinta peste praguri.

Observatii aspirator Starmix TS 714 RTS HEPA profesional uscat:

- filtru HEPA;
- mediu de lucru fara praf cu ajutorul sacului filtrant din lana cu 3 straturi;
- motor puternic si extrem de rezistent;
- usor de transport cu o singura mana datorită spatiului de stocare pentru accesorii si a carligului pentru cablu;
- sac filtrare FBV 14;
- filtru TS tip boneta cos;

Pe langa varietatea mare de aspiratoare oferite, CleanKasa va pune la dispozitie saci, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de aspiratoare industriale si profesionale Starmix.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Aspirator STARMIXTS 714 RTS HEPA
Tensiune alimentare220-240 V
Putere maxima700 W
Numar motoare1 buc.
Lungime cablu10 m
Capacitate container14 litri
Clasa energeticaA
Debit aer42 l/sec
Vacuum210 mbar
Nivel de zgomot73 dB(A)
Dimensiuni400 x 290 x 405 mm
Greutate4,9 kg

 

Brosura aspirator Starmix TS 714 RTS HEPA - Descarca

- Regulator de viteza mod ECO
- Reducere zgomot
- Maner de transport cu spatiu pentru cablu
- Suport infasurare furtun
- Pozitie de stationare
- Functie start usor
- Spatiu depozitare accesorii

CleanKasa va ofera aspiratoare profesionale Starmix Germania la cele mai mici preturi.

Aspiratoarele Starmix profesionale seria TS pentru praf sunt special concepute pentru aspirare uscata, in hoteluri, restaurante si birouri, avand o dimensiune compacta si un motor silentios. Din aceasta gama face parte aspiratorul profesional Starmix TS 714 RTS HEPA.

Aspiratoarele Starmix profesionale umed-uscate seria NTS eSwift sunt perfecte pentru utilizare rapida, fiind echipate cu accesorii practice pentru activitati de curatare variate. Dina aceasta gama fac parte aspiratoarele Starmix NTS eSwift 1220 HK si Starmix NTS eSwift 1232 HK.

Aspiratoarele Starmix profesionale umed uscate seria NSG uClean sunt potrivite pentru orice sarcina de curatenie. Manipularea confortabila a aspiratoarelor uClean este facilitata de sistemul unic SmartStop, functia de suflare si cel mai bun sistem de depozitare pentru accesorii. Din aceasta gama fac parte: aspirator Starmix NSG uClean 1420 HK, aspirator Starmix NSG uClean 1432 HK, aspirator Starmix NSG uClean 1432 ST, aspirator Starmix NSG uClean 1445 ST, aspirator Starmix NSG uClean LD-1420 HMT si aspirator Starmix NSG uClean LD-1432 HMT.

Pe langa varietatea mare de aspiratoare oferite va punem la dispozitie saci, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de aspiratoare profesionale Starmix.

Contact Telefonic