Starmix NSG uClean
LD-1445 PZ

INFORMATII 0758 025 025

Aspiratoare Starmix NSG uClean LD-1445 PZ - umed uscat

Aspirator Starmix NSG uClean LD-1445 PZ

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru aspirator Starmix NSG uClean LD-1445 PZ industrial umed uscat.

Aspiratorul Starmix NSG uClean LD-1445 PZ este un aspirator industrial cu izolatie impotriva zgomotului, potrivit atat pentru curatarea umeda cat si uscata a spatiilor comerciale, industriale sau depozite si pentru curatarea suprafetelor mari.
Butonul mare ON/OFF, ce poate fi actionat cu piciorul, setul de accesorii care poate fi stocat in siguranta pe container, functia suplimentara de suflare, modul ECO reglabil prin intrerupatorul cu pedala, rotile si rolele din cauciuc, fac parte din dotarile standard ale seriei Starmix uClean.
Acest aspirator Starmix NSG uClean LD-1445 PZ beneficiaza de un rezervor incapator de 45 litri si un design modern si atractiv. Noul motor functioneaza intr-un spatiu redus astfel incat filtrul poate fi plasat mai aproape de capul containerului, rezultatul fiind un recipient cu volum mai mare.

Observatii aspirator Starmix NSG uClean LD-1445 PZ industrial:

- rezervor 45 litri;
- motor puternic si extrem de rezistent;
- functie suflare;
- sac filtrare FBV 45-55
- filtru principal FP 7200 tip cartus si filtru FSS 1200 din material spumant
- senzor detectare nivel apa;

Pe langa varietatea mare de aspiratoare oferite, CleanKasa va pune la dispozitie saci, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de aspiratoare industriale si profesionale Starmix.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Aspirator STARMIXNSG uClean LD-1445 PZ
Tensiune alimentare220-240 V
Putere maxima1400 W
Numar motoare1 buc.
Lungime cablu12 m
Capacitate container45 litri
Capacitate praf40 litri
Capacitate lichid33 litri
Debit aer69 l/sec
Vacuum259 mbar
Nivel de zgomot68,5 dB(A)
Dimensiuni470 x 480 x 790 mm
Greutate12,6 kg

 

Brosura aspirator Starmix NSG uClean LD-1445 PZ - Descarca

- Functie de suflare
- Regulator viteza in doua trepte (mod eco)
- Functie zgomot redus
- Maner de transport cu spatiu pentru cablu
- Fixare furtun
- Suport infasurare furtun
- Pornire usoara
- Detectare nivel de apa
- Spatiu depozitare accesorii

CleanKasa va ofera aspiratoare industriale Starmix Germania la cele mai mici preturi.

Aspiratoarele Starmix industriale umed uscate seria NSG uClean sunt potrivite pentru orice sarcina de curatenie. Manipularea confortabila a aspiratoarelor uClean este facilitata de sistemul unic SmartStop, functia de suflare si cel mai bun sistem de depozitare pentru accesorii. Din aceasta gama fac parte: aspirator Starmix NSG uClean LD-1435 PZ, aspirator Starmix NSG uClean LD-1445 PZ si aspirator Starmix NSG uClean LD-1422 HZ plus.

Aspiratoarele Starmix industriale umed uscate seria GS si HS sunt ideale pentru sarcini dificile de curatare, chiar si atunci cand este foarte multa umezeala. Special echipate cu o baza cu roti inclinate si accesorii speciale pentru curatarea suprafetelor mari, acest echipament va face cu adevărat viata de zi cu zi mai usoara. Din aceasta gama fac parte: aspirator Starmix GS 2078 PZ, aspirator Starmix GS 3078 PZ, aspirator Starmix HS PA-1455 KFG si aspirator Starmix GS PA-1455 KFG FW.

Pe langa varietatea mare de aspiratoare oferite va punem la dispozitie saci, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de aspiratoare industriale Starmix.

Contact Telefonic