Starmix NSG uClean
LD-1435 PZ

INFORMATII 0758 025 025

Aspiratoare Starmix NSG uClean LD-1435 PZ - umed uscat

Aspirator Starmix NSG uClean LD-1435 PZ

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru aspirator Starmix NSG uClean LD-1435 PZ industrial umed uscat.

Aspiratoarele Starmix NSG uClean LD-1435 PZ sunt aspiratoare industriale cu izolatie impotriva zgomotului, potrivite atat pentru sacini dificile de curatare umeda sau uscata in cladiri industriale sau depozite si pentru curatarea suprafetelor mari.
Butonul mare ON/OFF, ce poate fi actionat cu piciorul, setul de accesorii care poate fi stocat in siguranta pe container si functia suplimentara de suflare, fac parte din dotarile standard ale seriei Starmix uClean.
Acest aspirator Starmix NSG uClean LD-1435 PZ este echipat cu noul sistem Smart Stop care permite aspiratorului sa fie adus rapid si stabil in pozitia de parcare, frana de blocare putand fi actionata folosind doar picioarele. Modul ECO este de asemenea reglabil prin intrerupatorul cu pedala iar rotile si rolele sunt din cauciuc, pentru o functionare silentioasa si eficienta energetic.

Observatii aspirator Starmix NSG uClean LD-1435 PZ industrial:

- rezervor 35 litri;
- motor puternic si extrem de rezistent;
- functie suflare;
- sac filtrare FBV 25-35
- filtru principal FP 3600 tip cartus si filtru FSS 1200 din material spumant
- senzor detectare nivel apa;

Pe langa varietatea mare de aspiratoare oferite, CleanKasa va pune la dispozitie saci, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de aspiratoare industriale si profesionale Starmix.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Aspirator STARMIXNSG uClean LD-1435 PZ
Tensiune alimentare220-240 V
Putere maxima1400 W
Numar motoare1 buc.
Lungime cablu12 m
Capacitate container35 litri
Capacitate praf30 litri
Capacitate lichid23 litri
Debit aer69 l/sec
Vacuum259 mbar
Nivel de zgomot68,5 dB(A)
Dimensiuni460 x 440 x 700 mm
Greutate9,9 kg

 

Brosura aspirator Starmix NSG uClean LD-1435 PZ - Descarca

- Functie de suflare
- Regulator viteza in doua trepte (mod eco)
- Functie zgomot redus
- Maner de transport cu spatiu pentru cablu
- Fixare furtun
- Suport infasurare furtun
- Pozitie de stationare
- Pornire usoara
- Detectare nivel de apa
- Functie Smart Stop
- Spatiu depozitare accesorii

CleanKasa va ofera aspiratoare industriale Starmix Germania la cele mai mici preturi.

Aspiratoarele Starmix industriale umed uscate seria NSG uClean sunt potrivite pentru orice sarcina de curatenie. Manipularea confortabila a aspiratoarelor uClean este facilitata de sistemul unic SmartStop, functia de suflare si cel mai bun sistem de depozitare pentru accesorii. Din aceasta gama fac parte: aspirator Starmix NSG uClean LD-1435 PZ, aspirator Starmix NSG uClean LD-1445 PZ si aspirator Starmix NSG uClean LD-1422 HZ plus.

Aspiratoarele Starmix industriale umed uscate seria GS si HS sunt ideale pentru sarcini dificile de curatare, chiar si atunci cand este foarte multa umezeala. Special echipate cu o baza cu roti inclinate si accesorii speciale pentru curatarea suprafetelor mari, acest echipament va face cu adevărat viata de zi cu zi mai usoara. Din aceasta gama fac parte: aspirator Starmix GS 2078 PZ, aspirator Starmix GS 3078 PZ, aspirator Starmix HS PA-1455 KFG si aspirator Starmix GS PA-1455 KFG FW.

Pe langa varietatea mare de aspiratoare oferite va punem la dispozitie saci, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de aspiratoare industriale Starmix.

Contact Telefonic