Starmix NSG uClean
LD-1422 HZ plus

INFORMATII 0758 025 025

Aspiratoare Starmix NSG uClean LD-1422 HZ Plus - umed uscat

Aspirator Starmix NSG uClean LD-1422 HZ Plus

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru aspirator Starmix NSG uClean LD-1422 HZ Plus industrial umed uscat.

Aspiratoarele Starmix NSG uClean LD-1422 HZ Plus sunt aspiratoare industriale cu izolatie impotriva zgomotului, special create pentru curatarea boilerelor, sobelor, cuptoarelor si semineelor. Sunt potrivite pentru sacini dificile de curatare umeda sau uscata.
Modul ECO este reglabil prin intrerupatorul cu pedala, pentru o functionare silentioasa si eficienta energetic. Rotile si rolele din cauciuc asigura deplasarea lina si silentioasa.
Acest aspirator Starmix NSG uClean LD-1422 HZ Plus este echipat cu un motor puternic ce dezvolta o putere de aspirare mult mai mare fata de alte aspiratoare cu aceeasi putere. In plus, este mult mai usor si mai compact. Beneficiaza de tehnologia Starmix de racire prin by-pass pentru aspirare umeda si uscata.

Observatii aspirator Starmix NSG uClean LD-1422 HZ Plus industrial:

- rezervor 22 litri;
- motor puternic si extrem de rezistent;
- functie suflare;
- sac filtrare FBV 20;
- filtru principal FP 3600 tip cartus;

Pe langa varietatea mare de aspiratoare oferite, CleanKasa va pune la dispozitie saci, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de aspiratoare industriale si profesionale Starmix.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Aspirator STARMIXNSG uClean LD-1422 HZ Plus
Tensiune alimentare220-240 V
Putere maxima1400 W
Numar motoare1 buc.
Lungime cablu12 m
Capacitate container22 litri
Capacitate praf17 litri
Capacitate lichid10 litri
Debit aer69 l/sec
Vacuum259 mbar
Nivel de zgomot68,5 dB(A)
Dimensiuni460 x 440 x 570 mm
Greutate9,6 kg

 

Brosura aspirator Starmix NSG uClean LD-1422 HZ Plus - Descarca

- Functie de suflare
- Regulator viteza in doua trepte (mod eco)
- Functie zgomot redus
- Maner de transport cu spatiu pentru cablu
- Fixare furtun
- Suport infasurare furtun
- Pozitie de stationare
- Pornire usoara
- Detectare nivel de apa
- Spatiu depozitare accesorii

CleanKasa va ofera aspiratoare industriale Starmix Germania la cele mai mici preturi.

Aspiratoarele Starmix industriale umed uscate seria NSG uClean sunt potrivite pentru orice sarcina de curatenie. Manipularea confortabila a aspiratoarelor uClean este facilitata de sistemul unic SmartStop, functia de suflare si cel mai bun sistem de depozitare pentru accesorii. Din aceasta gama fac parte: aspirator Starmix NSG uClean LD-1435 PZ, aspirator Starmix NSG uClean LD-1445 PZ si aspirator Starmix NSG uClean LD-1422 HZ plus.

Aspiratoarele Starmix industriale umed uscate seria GS si HS sunt ideale pentru sarcini dificile de curatare, chiar si atunci cand este foarte multa umezeala. Special echipate cu o baza cu roti inclinate si accesorii speciale pentru curatarea suprafetelor mari, acest echipament va face cu adevărat viata de zi cu zi mai usoara. Din aceasta gama fac parte: aspirator Starmix GS 2078 PZ, aspirator Starmix GS 3078 PZ, aspirator Starmix HS PA-1455 KFG si aspirator Starmix GS PA-1455 KFG FW.

Pe langa varietatea mare de aspiratoare oferite va punem la dispozitie saci, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de aspiratoare industriale Starmix.

Contact Telefonic