Aparate de spalat Karcher
HDC Classic

INFORMATII 0758 025 025

Curatitoare cu presiune Karcher stationare!

Aparat de spalat cu presiune Karcher HDC Classic

CleanKasa va ofera aparat de spalat cu presiune Karcher HDC Classic la cel mai bun pret.

Curatitorul cu apa sub presiune Karcher HDC Classic este solutia perfecta pentru curatarea performanta regulata sau frecventa in diverse sectoare de activitate, pentru utilizarea simultana a 2 - 3 puncte de bransament.
Gama Karcher consta din trei modele - Classic, Standard si Advanced. Aceste unitati pot fi configurate pentru a intruni cerintele clientului datorita diversitatii unitatilor de baza si varietatii de accesorii disponibile. Caracteristicile inovatoare ingineresti si sofisticate ale unitatilor HDC de la Kärcher ofera multe avantaje. Performanta maxima imbinata cu usurinta in utilizare, longevitate si un grad ridicat de siguranta caracterizeaza gama HDC. Indiferent care sunt cerintele specifice pentru curatare cu inalta presiune, Karcher va va consilia cu placere in planificarea sistemului dvs. stationar.
Pe langa varietatea mare de curatitoare cu presiune va punem la dispozitie accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de aparate de curatat cu presiune Karcher.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Presiune (bar/MPa): 80 - 160 / 8 - 16
Debit transportat (l/h): 700 - 2000
Temperatura maxima de alimentare (°C): Max. 85
Pornirea motoarelor : softstart
Nivelul presiunii acustice -
Siguranta primara -
Tipul de curent Ph/V/Hz: 3 / 400 / 50
Greutate : -
Dimensiuni (L x l x H) (mm): 860 x 595 x 580

Despartire de alimentarea cu apa prin recipientul din fata:
Prin contact cu apa in rezervorul preliminar se evita aspirarea de aer. Astfel pompa este protejata.

Functie de pornire automata:
Odata ce pistolul e actionat pompa incepe procesul de transport. Asta permite aplicatii comode la orice punct.

CleanKasa va ofera aparate de spalat cu presiune si curatitoare cu presiune profesionale si industriale Karcher stationare cu lancii la cele mai mici preturi.

Gama de aparate de spalat cu presiune Karcher stationare cu apa rece cu lancii cuprinde: aparat de spalat cu presiune Karcher HDC Classic, aparat de spalat cu presiune Karcher HDC Standard si aparat de spalat cu presiune Karcher HDC Advanced.

Instalatiile stationare de curatat cu inalta presiune de la Karcher sunt ideale acolo unde trebuie curatat si dezinfectat in mod regulat: pentru vehicole si aparate precum si in domeniul alimentar si cel igienic, fiind printre cele mai eficiente statie de spalare cu apa sub presiune.

Alege dintre producatorii de aparate de spalat cu presiune si curatitoare cu presiune.

Contact Telefonic