Masini Maturat
Fimap FSR Hybrid

INFORMATII 0758 025 025

Masina maturat Fimap FSR Hybrid cu motor benzina si acumulatori

Masina maturat aspirat Fimap FSR Hybrid

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina maturat aspirat Fimap FSR Hybrid si masina maturat Fimap FSR Hybrid cu om la bord si alimentata cu motor pe benzina si acumulatori.

Maturatoarea Fimap FSR Hybrid este o masina de maturat aspirat pardoseli de ultima generatie, ideala pentru utilizarea pe suprafete medii si mari de pana la 15000 mp, care combina un motor cu ardere interna pe benzina si un set de acumulatori pentru functionarea pe curent, avand astfel o autonomie combinata de 7,5 ore de lucru.

Masina maturat Fimap FSR Hybrid este dotata in varianta standard cu o perie centrala cilindrica care asigura maturarea principala si o perie conica montata in partea laterala din fata dreapta. Optional se poate monta o perie laterala si pe partea stanga din fata. Ridicarea si coborarea periilor se face prin sisteme mecanice iar tractiune este automata electrica.

Pe langa dotarea standard ce contine sisteme de aspirare si filtre de praf cu sistem electric de curatare al acestora, alte avantaje ale acestei masini maturat aspirat Fimap FSR Hybrid sunt: consum foarte mic si autonomie ce permite curatarea a 40.000 mp cu un singur rezervor de benzina, utilizarea atat in interior cat si in exterior, timp redus pentru incarcarea bateriilor si nu in ultimul rand este o masina foarte silentioasa.

Caracteristici masina maturat Fimap FSR Hybrid profesionala:

- rezervor colectare 65 litri
- productivitate de 4500 mp/ora
- latime maturare cu doua perii laterale 100 cm
- motor benzina Honda si acumulatori 12V 55Ah
- autonomie combinata de 7,5 ore de lucru

Pe langa varietatea mare de masini de maturat oferite, CleanKasa va pune la dispozitie accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masini maturatoare Fimap profesionale produse in Italia.
Pentru alegerea celei mai potrivite solutii, detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

FIMAPFSR Hybrid
Tip alimentareHybrid
Tip acumulatori2x12V 55Ah
Tip motorHonda benzina 5,5 CP
Autonomie7 ore
Productivitate4500 mp/h
Volum container65 l
Latime perie centrala60 cm
Maturare cu 1 perie laterala80 cm
Maturare cu 2 perii laterale100 cm
Motor perie centrala380 W
Motor perie laterala90 W
Motor tractiune300 W
Suprafata filtru3,2 mp
Dimensiuni (Lxhxl)1450x1000x840 mm
Greutate249,5 kg

 

  • Brosura masina maturat Fimap FSR Hybrid - Descarca

CleanKasa va ofera masini de maturat Fimap profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini maturat Fimap impinse cuprinde: masina de maturat Fimap FSM, masina maturat aspirat Fimap FS50 B cu acumulatori si tractiune pentru modelul FS50 BT, masina maturat aspirat Fimap FS50 H cu motor benzina si tractiune pentru modelul FS50 HT.

Gama de masini de maturat aspirat Fimap cu om la bord cuprinde: masina maturat aspirat Fimap FSR, masina maturat aspirat Fimap FS800 B/H, masina maturat aspirat Fimap FS80 B/D, masina maturat aspirat Fimap FS90 B/D, masina maturat aspirat Fimap FS110 B/D/Bifuel, masina maturat aspirat Fimap FS100 B/D si masina maturat aspirat Fimap FS110 B/D/Bifuel.

Masinile de maturat Fimap se caracterizeaza prin robustete si durabilitate fiind solutii optime de maturat pe termen lung pentru orice aplicatie industriala, executand cele mai dificile sarcini de curatenie cu eficienta maxima.

Alege dintre producatorii de masini de maturat

Contact Telefonic