Masini Maturat
Fimap FS50 H/HT

INFORMATII 0758 025 025

Masina de maturat aspirat Fimap FS50 H si Fimap FS50 HT!

Masina maturat Fimap FS50 H/HT cu motor benzina

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina de maturat aspirat Fimap FS50 H impinsa cu motor pe benzina si masina de maturat aspirat Fimap FS50 HT impinsa cu motor pe benzina si tractiune.

Masina de maturat Fimap FS50 H/HT este ideala pentru utilizarea pe suprafete plane de maturat de pana la 2500 mp acoperite cu gresie, marmura, mozaic, pvc, linoleum, mocheta sau beton sclivisit acoperit cu rasina sau vopsea epoxidica. Maturarea se efectueaza cu ajutorul unor perii centrale cilindrice care asigura maturarea principala si cu perii conice laterale dreapta pentru curatenia langa borduri.

Maturatoarea Fimap FS50 B/BT FS50 is extremely intuitive to operate and does not require special training. All the operating controls are within easy reach: sistem de aspirare, filtre de praf din hartie cu sisteme de curatare, o parghie mecanica de ridicare si o parghie mecanica de coborare a perilor laterale, machine forward movement control (on traction models). In the case of extremely dusty floors, the brush can be raised and stopped to avoid kicking up dust, and the cleaning operations can be performed with just the central brush. Rezervoarele pentru deseuri sant construite din polipropilena dura si se golesc manual.

Din punct de vedere al sistemului de tractiune, maturatoarea Fimap FS50 H este echipata cu motor Honda pe benzina si tractiune manuala prin impingere iar maturatoarea Fimap FS50 HT este echipata cu motor Honda pe benzina si tractiune automata cu comanda la mana.

Caracteristici masina de maturat Fimap FS50 H/HT profesionala:

- rezervor colectare 40 litri
- productivitate de 2600 mp/ora
- latime maturare 650 mm
- motor Honda pe benzina

Pe langa varietatea mare de masini de maturat oferite, CleanKasa va pune la dispozitie accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masini maturatoare Fimap profesionale produse in Italia.
Pentru alegerea celei mai potrivite solutii, detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

FIMAPFS50 H/HT
Tip actionareimpinsa
Principiu operaremecanica / tractiune
MotorHonda benzina
Volum container40 l
Latime maturare65 cm
Latime perie centrala50 cm
Numar perii laterale1 buc.
Productivitate2600 mp/h
Inălţime1000 mm
Latime660 mm
Lungime1430 mm
Greutate70 / 78 kg

 

  • Brosura masina de maturat Fimap FS50 H/HT - Descarca

CleanKasa va ofera masini de maturat Fimap profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini maturat Fimap impinse cuprinde: masina de maturat Fimap FSM, masina maturat aspirat Fimap FS50 B cu acumulatori si tractiune pentru modelul FS50 BT, masina maturat aspirat Fimap FS50 H cu motor benzina si tractiune pentru modelul FS50 HT.

Gama de masini de maturat aspirat Fimap cu om la bord cuprinde: masina maturat aspirat Fimap FSR, masina maturat aspirat Fimap FS800 B/H, masina maturat aspirat Fimap FS80 B/D, masina maturat aspirat Fimap FS90 B/D, masina maturat aspirat Fimap FS110 B/D/Bifuel, masina maturat aspirat Fimap FS100 B/D si masina maturat aspirat Fimap FS110 B/D/Bifuel.

Masinile de maturat Fimap se caracterizeaza prin robustete si durabilitate fiind solutii optime de maturat pe termen lung pentru orice aplicatie industriala, executand cele mai dificile sarcini de curatenie cu eficienta maxima.

Alege dintre producatorii de masini de maturat

Contact Telefonic