Masini Maturat
Fimap FSR B

INFORMATII 0758 025 025

Masina maturat aspirat Fimap FSR B cu om la bord!

Masina maturat Fimap FSR B cu acumulatori

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina maturat aspirat Fimap FSR B si masina maturat Fimap FSR B cu om la bord si acumulatori.

Maturatoarea Fimap FSR B este o masina de maturat aspirat pardoseli profesionala, ideala pentru utilizarea pe suprafete medii si mari, de pana la 8000 mp. Aceasta masina maturat aspirat Fimap FSR B cu post de conducere este echipata cu acumulatori a caror autonomie de functionare este de pana la 4 ore, tractiune automata electrica, sisteme de aspirare si filtre de praf cu sistem electric de curatare al acestora.

Masina maturat Fimap FSR B este dotata in varianta standard cu o perie centrala cilindrica care asigura maturarea principala si o perie conica montata in partea laterala fata dreapta pentru curatenia langa bordura. Optional se poate monta o perie laterala si pe partea stanga din fata. Ridicarea si coborarea periilor se face prin sisteme mecanice iar rezervoarele pentru reziduri construite din polipropilena se golesc manual.

Caracteristici masina maturat Fimap FSR B profesionala:

- rezervor colectare 65 litri
- productivitate de 4500 mp/ora
- latime maturare cu doua perii laterale 100 cm
- acumulatori 12V 110Ah
- autonomie 4 ore

Pe langa varietatea mare de masini de maturat oferite, CleanKasa va pune la dispozitie accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masini maturatoare Fimap profesionale produse in Italia.
Pentru alegerea celei mai potrivite solutii, detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

FIMAPFSR B
Tip alimentareacumulatori
Tip acumulatori2x12V 150Ah
Autonomie4 ore
Productivitate4500 mp/h
Volum container65 l
Latime perie centrala60 cm
Maturare cu 1 perie laterala80 cm
Maturare cu 2 perii laterale100 cm
Motor perie centrala380 W
Motor perie laterala90 W
Motor tractiune300 W
Suprafata filtru3,2 mp
Dimensiuni (Lxhxl)1450x1000x840 mm
Greutate fara baterii78 kg

 

  • Brosura masina maturat Fimap FSR - Descarca

CleanKasa va ofera masini de maturat Fimap profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini maturat Fimap impinse cuprinde: masina de maturat Fimap FSM, masina maturat aspirat Fimap FS50 B cu acumulatori si tractiune pentru modelul FS50 BT, masina maturat aspirat Fimap FS50 H cu motor benzina si tractiune pentru modelul FS50 HT.

Gama de masini de maturat aspirat Fimap cu om la bord cuprinde: masina maturat aspirat Fimap FSR, masina maturat aspirat Fimap FS800 B/H, masina maturat aspirat Fimap FS80 B/D, masina maturat aspirat Fimap FS90 B/D, masina maturat aspirat Fimap FS110 B/D/Bifuel, masina maturat aspirat Fimap FS100 B/D si masina maturat aspirat Fimap FS110 B/D/Bifuel.

Masinile de maturat Fimap se caracterizeaza prin robustete si durabilitate fiind solutii optime de maturat pe termen lung pentru orice aplicatie industriala, executand cele mai dificile sarcini de curatenie cu eficienta maxima.

Alege dintre producatorii de masini de maturat

Contact Telefonic