Masina maturat
Oertzen 9500 E

INFORMATII 0758 025 025

Masini si echipamente de maturat Oertzen

Masina maturat Oertzen 9500 E Comfort

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina maturat Oertzen 9500 E Comfort profesionala cu om la bord.

Echipamentul de maturat Oertzen 9500 E Comfort este o masina cu post de conducere pentru curatat pardoseli, alimentata cu baterie 24 V (2 x 12 V). Din punct de vedere constructiv are un cadru si panouri laterale din otel.
Masina de maturat Oertzen 9500 E Comfort este echipata cu perie centrala cilindrica si perie laterala, are o clapeta pentru particule mari iar containerul pentru deseuri este de 55 litri. Golirea containerului de gunoi se face mecanic. Ofera posibilitatea de oprire a aspiratiei pentru curatare umeda. Filtrul este plat avand o suprafata de filtrare de 4 mp iar agitatorul este electric.
Din dotarile stadard fac parte: afisaj pentru starea de incarcare a bateriei, timp de operare, faruri, frana de serviciu si frana de mana, claxon, dispozitiv impotriva descarcarii accidentale.
Pe langa varietatea mare de masini de maturat pardoseli oferite va punem la dispozitie, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de echipamente de maturat Oertzen.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Tipul motorului: motor electric
Putere motor: 1.5 kW
Viteza maxima: 5 km/h
Panta maxima: 19 %
Latime de lucru: 1200 mm
Container deseuri: 55 l
Curatare filtru: electric
Capacitatea de curatare a suprafetelor: 6000 m²/h
Dimensiuni (LxlxH): 1500 x 1300 x 1200 mm
Greutate: 286 kg

  • - Brosura masini maturat Oertzen - Descarca

CleanKasa va ofera masini de maturat Oertzen profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de echipamente de maturat Oertzen conduse manual cuprinde: masina de maturat Oertzen 8000 E si masina de maturat Oertzen 8000 H.
Gama de echipamente de maturat Oertzen cu post de conducere cuprinde: masina de maturat Oertzen 9500 E Comfort, masina de maturat Oertzen 9500 H Comfort, masina de maturat Oertzen 14000 DUO si masina de maturat Oertzen 14000 DUO Diesel.

Masinile de maturat Oertzen manuale sau cu post de conducere reprezinta solutia ideala pentru curatat in exterior sau interior, indiferent de marimea suprafetelor sau tipul de pardoseala. Acestea sunt de un real ajutor pentru intretinerea eficienta a curtilor, strazilor, halelor, atelierelor sau depozitelor.

Alege dintre producatorii de masini de maturat

Contact Telefonic