Masina maturat
Oertzen Diesel

INFORMATII 0758 025 025

Masini si echipamente de maturat Oertzen

Masina maturat Oertzen 14000 DUO Diesel

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina maturat Oertzen 14000 DUO Diesel profesionala cu om la bord.

Echipamentul de maturat Oertzen 14000 DUO Diesel este o masina cu post de conducere pentru curatat pardoseli, alimentata cu un motor electric cu baterie de 24 V (2 x 12 V) si un motor diesel, 1 cilindru in 4 timpi si starter electric. In functie de tipul de spatiu, pentru curatare in spatii inchise/deschise, se poate schimba modul de actionare. Din punct de vedere constructiv are un cadru si panouri laterale din otel.
Masina de maturat Oertzen 14000 DUO Diesel este echipata cu perie centrala cilindrica cu ajustarea automata a presiunii (3 trepte) si compensarea uzurii, perie laterala cu controlul turatiei. Are o clapeta pentru particule mari iar containerul pentru deseuri este de 130 litri. Golirea containerului de gunoi se face mecanic. Ofera posibilitatea de oprire a aspiratiei pentru curatare umeda. Filtrul este de tip caseta avand o suprafata de filtrare de 6 mp iar agitatorul este electric.
Aceste masini sunt echipate astfel incat sa poata fi operate in deplina siguranta si cu maximum de rezultate. Din dotarile stadard fac parte: afisaj pentru starea de incarcare a bateriei, timp de operare, faruri, frana de serviciu si frana de mana, claxon, dispozitiv impotriva descarcarii accidentale.
Pe langa varietatea mare de masini de maturat pardoseli oferite va punem la dispozitie, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de echipamente de maturat Oertzen.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Tipul motorului: motor diesel + motor electric
Putere motor: 4.8 kW / 0.8 kW
Viteza maxima: 7.2 km/h
Panta maxima: 20 %
Latime de lucru: 1400 mm
Container deseuri: 130 l
Curatare filtru: electric
Capacitatea de curatare a suprafetelor: 10000 m²/h
Dimensiuni (LxlxH): 1600 x 1070 x 1230 mm
Greutate: 540 kg

CleanKasa va ofera masini de maturat Oertzen profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de echipamente de maturat Oertzen conduse manual cuprinde: masina de maturat Oertzen 8000 E si masina de maturat Oertzen 8000 H.
Gama de echipamente de maturat Oertzen cu post de conducere cuprinde: masina de maturat Oertzen 9500 E Comfort, masina de maturat Oertzen 9500 H Comfort, masina de maturat Oertzen 14000 DUO si masina de maturat Oertzen 14000 DUO Diesel.

Masinile de maturat Oertzen manuale sau cu post de conducere reprezinta solutia ideala pentru curatat in exterior sau interior, indiferent de marimea suprafetelor sau tipul de pardoseala. Acestea sunt de un real ajutor pentru intretinerea eficienta a curtilor, strazilor, halelor, atelierelor sau depozitelor.

Alege dintre producatorii de masini de maturat

Contact Telefonic