Masina maturat
Oertzen 8000 H

INFORMATII 0758 025 025

Masini si echipamente de maturat Oertzen

Masina maturat Oertzen 8000 H

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina maturat Oertzen 8000 H profesionala.

Echipamentul de maturat Oertzen 8000 H este o masina impinsa pentru curatat pardoseli, alimentata cu un motor pe benzina, 1 cilindru/4 timpi si starter manual. Din punct de vedere constructiv are un cadru din otel iar carcasa este din PE foarte rezistent. Caracteristicile acestor masini de maturat Oertzen fac posibila maturarea inclusiv in colturi iar filtrele performante retin particulele daunatoare in interior.
Masina de maturat Oertzen 8000 H este echipata cu o perie centrala cilindrica, are o clapeta pentru particule mari si iar containerul pentru deseuri este de 50 litri. Ofera posibilitatea de oprire a aspiratiei pentru curatare umeda. Filtrul este plat avand o suprafata de filtrare de 2,5 mp.
Pe langa varietatea mare de masini de maturat pardoseli oferite va punem la dispozitie, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de echipamente de maturat Oertzen.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

Tipul motorului: motor cu benzina
Putere motor: 1.8 kW
Viteza maxima: 5 km/h
Latime de lucru: 850 mm
Container deseuri: 50 l
Curatare filtru: mecanic
Capacitatea de curatare a suprafetelor: 3400 m²/h
Dimensiuni (LxlxH): 1400 x 920 x 1010 mm
Greutate: 87 kg

  • - Brosura masini maturat Oertzen - Descarca

CleanKasa va ofera masini de maturat Oertzen profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de echipamente de maturat Oertzen conduse manual cuprinde: masina de maturat Oertzen 8000 E si masina de maturat Oertzen 8000 H.
Gama de echipamente de maturat Oertzen cu post de conducere cuprinde: masina de maturat Oertzen 9500 E Comfort, masina de maturat Oertzen 9500 H Comfort, masina de maturat Oertzen 14000 DUO si masina de maturat Oertzen 14000 DUO Diesel.

Masinile de maturat Oertzen manuale sau cu post de conducere reprezinta solutia ideala pentru curatat in exterior sau interior, indiferent de marimea suprafetelor sau tipul de pardoseala. Acestea sunt de un real ajutor pentru intretinerea eficienta a curtilor, strazilor, halelor, atelierelor sau depozitelor.

Alege dintre producatorii de masini de maturat

Contact Telefonic