Masina curatat pardoseli
Rotowash R60B

INFORMATII 0758 025 025

Masini curatat pardoseli Rotowash R60B

Masina spalat maturat Rotowash R60B

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina curatat pardoseli Rotowash R60B alimentata cu cablu electric.

Masina spalat maturat Rotowash R60B este cel mai mare model din gama Rotowash fiind asemanatoare din punct de vedere al caracteristicilor si dimensiunilor cu modelul R60S. Diferenta consta in dotarea cu sistem de pompe si duze de pulverizare a apei care spalarea uniforma si directionala. Aceasta caracteristica distinctiva face din modelul R60B un echipament deosebit de eficient. Este foarte usor sa ajustati volumul de apa optimizand astfel timpul de lucru.
Rotowash R60B este capabil sa spele, decapeze si sa curete toate tipurile de suprafete rezistente la apa si textile, lasand pardoselile uscate si gata de a fi folosite in cateva minute.
Cele doua perii contra rotative sunt montate in interiorul unei carcase rezistente din aluminiu, in aceasta aflanduse si rezervorul de solutie si cel de lichid rezidual.
Avantajele masinii Rotowash R60B sunt chiar mai evidente pe suprafete acoperite cu material textil, unde forta jetului pulverizat perimite patrunderea apei pana in profunzimea tesaturilor pentru a putea indeparta eficient si complet murdaria.
Masina este livrata cu o pereche de perii potrivite pentru toate suprafetele rigide. Sunt disponibile si perii cu textura diferita pentru o multitudine de suprafete cum ar fi covoare, carpete, lemn, cauciuc, suprafete dure sau foarte greu de curatat.

Caracteristici masina spalat maturat Rotowash R60B:

- se livreaza cu perii standard;
- se poate utiliza pe toate tipurile de suprafete;
- sistem de dozare a apei prin sprayere.
Pe langa varietatea mare de masini de spalat maturat oferite va punem la dispozitie, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masini de curatat pardoseli Rotowash.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

ROTOWASHR60B
Alimentarecablu - 220V
Putere motor (W)1150
Viteza rotatie perie (rpm)650
Productivitate suprafete tari (m²/h)1845
Productivitate suprafete moi (m²/h)920
Latime banda curatare (mm)600
Capacitate apa curata (l)7
Capacitate apa reziduala (l)3,5
Presiune perie (g/cmp)220
Greutate (kg)35
Lungime (mm)366
Latime (mm)705
Inaltime fara maner (mm)205
Inaltime in timpul operarii (mm)205 - 1000
Tip pulverizare (m²/h)prin sprayere
  • Brosura masina curatat pardoseli Rotowash R60B - Descarca

CleanKasa va ofera echipamente si masini spalat maturat Rotowash profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini curatat pardoseli si spalat maturat Rotowash cuprinde: masina curatat pardoseli Rotowash R20T, masina curatat pardoseli Rotowash R30S, masina curatat pardoseli Rotowash R30B, masina curatat pardoseli Rotowash R45S, masina curatat pardoseli Rotowash R45B, masina curatat pardoseli Rotowash R60S si masina curatat pardoseli Rotowash R60B.

Special pentru curatarea scarilor rulante Rotowash pune la dispozitia utilizatorilor doua modele exceptionale: masina curatat scari rulante Rotowash R45B ESC si masina de curatat scari rulante Rotowash R60B ESC.

Masinile pentru curatat pardoseli Rotowash, sunt proiectate pentru a creste productivitatea de curatare, pentru a optimiza standardele de igiena si a imbunatati eficienta in scopul de a economisi timpul clientilor nostri, precum si costurile operationale.

Alege dintre producatorii de echipamente si masini spalat maturat

Contact Telefonic