Masina curatat pardoseli
Rotowash R30S

INFORMATII 0758 025 025

Masini curatat pardoseli Rotowash R30S

Masina spalat maturat Rotowash R30S

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru masina curatat pardoseli Rotowash R30S alimentata cu cablu electric.

Masina de spalat maturat Rotowash R30S este capabil sa spele, decapeze si sa curete toate tipurile de suprafete rezistente la apa si textile, lasand pardoselile uscate si gata de a fi folosite in cateva minute. Manerul dublu, cu suprafata mare, care gazduieste in interiorul sau un rezervor cu o capacitate de 7 litri o fac ideala pentru curatarea suprafetelor medii.
Acest model este foarte util mai ales in cazul in care exista nevoia de a avea la dispozitie o cantitate mai mare de apa curata. Dispunerea rezervorului pe maner asigura o eficienta ridicata si o mai mare rapiditate in efectuarea sarcinilor de curatenie.
Masina Rotowash R30S este echipata cu o pereche de perii potrivite pentru toate suprafetele rigide. Sunt disponibile si perii cu textura diferita pentru a aborda o multitudine de suprafete cum ar fi covoare, carpete, lemn, cauciuc, suprafete dure sau foarte greu de curatat.

Caracteristici masina spalat maturat Rotowash R30S:

- se livreaza cu perii standard;
- se poate utiliza pe toate tipurile de suprafete;
- sistem de dozare a apei prin cadere.
Pe langa varietatea mare de masini de spalat maturat oferite va punem la dispozitie, accesorii si piese de schimb pentru toate modelele de masini de curatat pardoseli Rotowash.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

ROTOWASHR30S
Alimentarecablu - 220V
Putere motor (W)550
Viteza rotatie perie (rpm)650
Productivitate suprafete tari (m²/h)430
Productivitate suprafete moi (m²/h)170
Latime banda curatare (mm)300
Capacitate apa curata (l)7
Capacitate apa reziduala (l)2
Presiune perie (g/cmp)325
Greutate (kg)23,5
Lungime (mm)366
Latime (mm)403
Inaltime fara maner (mm)205
Inaltime in timpul operarii (mm)205 - 1000
Tip pulverizare (m²/h)prin cadere
  • Brosura masina curatat pardoseli Rotowash R30S - Descarca

CleanKasa va ofera echipamente si masini spalat maturat Rotowash profesionale si industriale la cele mai mici preturi.

Gama de masini curatat pardoseli si spalat maturat Rotowash cuprinde: masina curatat pardoseli Rotowash R20T, masina curatat pardoseli Rotowash R30S, masina curatat pardoseli Rotowash R30B, masina curatat pardoseli Rotowash R45S, masina curatat pardoseli Rotowash R45B, masina curatat pardoseli Rotowash R60S si masina curatat pardoseli Rotowash R60B.

Special pentru curatarea scarilor rulante Rotowash pune la dispozitia utilizatorilor doua modele exceptionale: masina curatat scari rulante Rotowash R45B ESC si masina de curatat scari rulante Rotowash R60B ESC.

Masinile pentru curatat pardoseli Rotowash, sunt proiectate pentru a creste productivitatea de curatare, pentru a optimiza standardele de igiena si a imbunatati eficienta in scopul de a economisi timpul clientilor nostri, precum si costurile operationale.

Alege dintre producatorii de echipamente si masini spalat maturat

Contact Telefonic