Aspiratoare TecnoVap
Evo Blue Water

INFORMATII 0758 025 025

Aparate curatat cu aburi profesionale Tecnovap

Generator abur Tecnovap Evo Blue Water

CleanKasa va ofera cel mai bun pret pentru generator abur Tecnovap Evo Blue Water profesional fabricat in Italia.

Acest aparat curatat cu aburi Tecnovap Evo Blue Water se remarca prin posibilitatea de a injecta pe suprafete apa fierbinte direct din boiler pentru curatarea murdariilor dificile si prin sistemul de reumplere automata a boilerului din rezervorul extern garantand o autonomie nelimitata.
Boilerul este din otel inox cu o capacitate de 1,5 litri, iar rezistentele electrice interschimbabile produc abur cu un debit de 3,8 kg/h la 165 gr.C si o presiune de 6 bar.

Tecnovap Evo Blue Water este un echipament profesional fabricat in Italia de renumitul producator Tecnovap, potrivit pentru dezinfectarea si curatarea suprafetelor, eliminand bacteriile si microbii.
Alimentarea este monofazica iar panoul de comanda este digital si afiseaza cele mai importante informatii: temperatura, presiune, contor ore si atentionarea pentru decalcifierea boilerului.
Dimensiunile reduse, caracteristicile tehnice de top si echiparea cu diverse accesorii, fac acest generator potrivit pentru curatenia profesionala in spatii rezidentiale si comerciale, cladiri de birouri, hoteluri si restaurante, in curatenia de intretinere sau postconstructor.

Accesorii incluse aparat de curatat cu aburi Tecnovap Evo Blue Waterin kitul July:
- JV03AU0 - Furtun flexibil injectie abur 3m
- 12030GV1 - Tuburi injectie abur 2 x 0,5m
- 120400V1 - Talpa lata perie dreptunghiulara pardoseli
- 120500V1 - Talpa perie triunghiulara pardoseli
- 120600V1 - Accesoriu curatat geamuri
- 120730V1 - Lance pulverizare abur
- 120716 - Perie naylon mica D 28mm
- 120717 - Perie alama mica D 28mm
- 120709 - Perie metal-inox mica D28mm
- 120713 - Perie naylon triunghiulara
- 120718 - Perie naylon medie D 60mm
- 120723 - Accesoriu ascutit (scraper) abur
- 120721 - Accesoriu mediu abur
- 120712 - Accesoriu lana de otel.

Pe langa varietatea mare de aparate curatat cu aburi oferite va punem la dispozitie accesorii, consumabile si piese de schimb pentru toate modelele de aspiratoare si generatoare cu aburi profesionale Tecnovap Italia.

Pentru mai multe detalii si oferta de pret, contactati-ne accesand linkul de mai jos

TecnovapEvo Blue Water
Tensiune alimentare220-240 V
Putere maxima boiler2450 W
Putere consumata2400 W
Capacitate boiler1,5 litri
Capacitate rezervor3 litri
Presiune abur6 bar
Temperatura abur165 grC
Debit abur3,8 kg/h
Lungime cablu5 m
Dimensiuni530 x 400 x 520 mm
Greutate14 kg

 

Fisa tehnica aparat de curatat cu aburi Tecnovap Evo Blue Water - Descarca

CleanKasa va ofera generatoare aburi si aspiratoare aburi profesionale si industriale Tecnovap la cele mai mici preturi.

Gama de aparate curatat cu aburi Tecnovap este impartita in: aparate de curatat cu abur industriale, aparate de curatat cu aburi profesionale din inox si aparate de curatat cu aburi profesionale din ABS. De asemenea, in functie de nevoile dumneavoastra puteti alege numai generator abur profesional sau aspirator abur profesional ce include pe langa generatorul de abur si un aspirator umed uscat pentru a extrage murdaria.

Impreuna cu accesoriile potrivite, aparatele de curatat cu aburi se pot utiliza in industrie, in constructii, in detailing auto sau in curatenia profesionala in spatii administrative si cladiri de birouri, spatii rezidentiale in curatenia de intretinere sau in curatenia post constructor.

In calitate de direct importatori, pe langa varietatea mare de aparate cu aburi oferite va punem la dispozitie accesorii, piese de schimb si consumabile pentru toate modelele de echipamente curatenie profesionale Tecnovap Italia.

Contact Telefonic